Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

4 oktober: wereld dierendag!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Mijn beste vriend Loyd!
Mijn beste vriend Loyd!

Vandaag is het wereld dierendag! Ik zelf heb 2 vissen als huisdier en meer dan ze 1 keertje extra eten geven kun je er voor de rest niet veel mee. Maaaaaar mijn ouders hebben een hond, en die hond Loyd is mijn beste vriend. Mijn ouders hebben Loyd 2 jaar geleden in huis genomen, het gezin waar hij vandaan kwam zocht een goed thuis voor hem en ik denk dat er geen betere mensen bestaan voor dieren als mijn ouders. Die dieren liefde heb ik van thuis uit meegekregen. Zo was mijn grootste wens op mijn 8ste geen speelgoed, maar een hondje. Dit hondje kreeg ik, zijn naam was Magic. Totdat ik naar de middelbare school ging, ben ik iedere dag met hem gaan wandelen door weer en wind. Want wie een hondje wilt, moet ook voor hem zorgen! Een aantal jaar nadat we Magic in huis hadden genomen werd ons gezin uitgebreid met nog een hondje: Angie. We hebben veel leuke jaren gehad met Magic en Angie, het waren beide West Highland white terriers. Maar nadat Magic een paar jaar geleden zo ziek was dat we hem hebben moeten laten inslapen, werd ook Angie ziek en waren we na veel jaren van geluk ineens nog maar met ons 3-tjes. Nadat ik 2,5 jaar geleden het huis ben uitgegaan en mijn moeder toch een beetje in een “gat” belande (sorry mam), deed het verhaal van Loyd zich voor en zijn mijn ouders weer gelukkig met zijn 3-tjes.
 
 
Loyd voor de 1ste keer zwemmen!
Loyd voor de 1ste keer zwemmen!
Zoooo, dit was mijn dieren verhaal! Omdat het vandaag dierendag is, zijn we gaan zwemmen met Loyd bij Mosaqua in Gulpen. Mosaqua stelt ieder jaar op dierendag de buitenbaden tot de beschikking, zo kunnen de honden lekker een dagje zwemmen. Het is vandaag 23 graden en zaterdag, dus je kunt je voorstellen hoe druk het was, ik heb nog nooit in mijn leven zoveel honden samen gezien. Loyd heeft niet gezwommen, hij is wel tot aan zijn onderlijf in het water geweest. Maar als het dieper word en hij echt moet gaan zwemmen, raakt hij in paniek en moet hij het water uit. Ondanks zijn zwemvrees had Loyd de dag van zijn leven, hij heeft aan iedere hond gesnuffeld die langs hem liep. Volgend jaar maar weer eens proberen, hopelijk neemt hij dan wel een frisse duik!

Foto hond in water: Cas van Laar Photography

Liefs,

Ook leuk om te lezen