Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Jojoba olie: goed voor huid en haar!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Zeg maar dag tegen acne, rimpels en een onzuivere huid want ik heb hét wondermiddel gevonden. 1,5 week geleden was ik wat aan het surfen op internet naar de oorzaken van een onzuivere, vette huid. Mijn huid is ten opzichte van een paar weken geleden een stuk verbeterd, maar helemaal onder controle had ik het nog steeds niet. Dus ging ik voor de zoveelste keer maar weer eens opzoek naar oorzaken en tips om er van af te komen. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op een artikel over Jojoba olie. Verschillende huidspecialisten waren er erg enthousiast over en zoals ik begreep was dit echt dé must have in je badkamerkastje! Dus zo gek als ik ben vloog ik naar De Tuinen om daar Jojoba olie te halen en het uit te proberen…

Jojoba olie

Jojoba olie word gemaakt van zaadjes van de Jojoba-struik. Dus gooi al je chemische crèmes maar weg want Jojoba olie is puur natuur. Je kunt Jojoba olie gebruiken voor zowel huid als haar en het verricht echt wonderen bij een vette huid, acne en rimpels. Jojoba olie werkt ook als ontstekingsremmer en is dus super goed voor mensen met bijvoorbeeld acne. Waarom het voor mij zo goed werkt? Omdat Jojoba olie diep doordringt in de huid en daardoor de huidvochtigheid positief beïnvloed. Ook kan Jojoba olie de talgproductie van een extreem vette huid remmen.

Ik gebruik het nu een week en mijn vette glimmende huid is echt een stuk minder. Ook word mijn huid weer egaal. Hopelijk kan ik over een tijdje weer zonder foundation de deur uit 🙂 Na bijna een jaar van uitproberen en uitzoeken heb ik eindelijk mijn wondermiddel gevonden! Breng Jojoba olie iedere avond (op een goed gereinigde huid) aan en laat het de hele nacht goed intrekken.

Je kunt Jojoba ook gebruiken voor als je haar een oppepper kan gebruiken. Laat de olie dan 10 minuten intrekken en was daarna je haar met een milde shampoo. Je haar zal weer glanzen en er uit zien alsof je net van de kapper komt.

Jojoba olie is verkrijgbaar bij De Tuinen voor €9,99.

Liefs,

Ook leuk om te lezen