Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Maybeline New York master precise eyeliner

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Ik vind het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe kleding en haartrends. Alleen qua make-up loop ik 10 jaar achter… Ik doe eigenlijk al 13 jaar hetzelfde: beetje foundation, oneffenheden weg werken met een coverstick, beetje rouge, zwart lijntje boven de ogen en wat mascara. Bij hoge uitzondering, eigenlijk alleen als ik op stap ga, doe ik wat ogenschaduw op. Ik hou nu eenmaal niet zo van heel veel make-up. Al vind ik het wel altijd mooi hoe sommige meiden oogschaduw aanbrengen met een aantal verschillende kleuren.

Ik ga niet de deur uit zonder mascara en een zwart lijntje boven mijn ogen.
Ik gebruik al ongeveer 13 jaar een zwart potlood of zo’n zwart opdraai “potlood”. Het probleem wat ik hier altijd mee heb, is dat ik na 3 uur een kopie van dat zwarte lijntje op mijn ooglid heb staan. Wat eigenlijk niet de bedoeling is. 😉
Ik heb vorig jaar een soort make-up cursus gehad en toen ik dit probleem uitlegde kreeg ik als tip mee om het zwarte potloodlijntje een beetje uit te vagen met wat grijze oogschaduw. Ik moet zeggen dat dit wel helpt, maar ik vind het zwarte lijntje dan niet meer echt mooi, omdat het veel te dik is.

Ik zie altijd iedereen met zo’n mooi zwart eyeliner lijntje en ik dacht: “Dit wil ik ook”. Maar eyeliner is niet mijn beste vriend, ik kan op de een of andere manier niet omgaan met dat dunne zwarte lijntje 😉

Maar goed, soms moet je uit de comfort zone, dus ook ik maak tegenwoordig mijn lijntje met een eyeliner. Mijn moeder (werkzaam bij een drogisterij) heeft voor mij de perfecte eyeliner uitgezocht. De Maybeline New York master precise eyeliner. Ook heeft ze me uitgelegd hoe je dit het beste aanbrengt. Je trekt eigenlijk net boven je wimperrand een lijntje met de eyeliner, waardoor je als het ware je de eyeliner laat rusten op je wimperrand. Waarom is deze eyeliner nu zoveel beter dan andere eyeliners? Omdat de eyeliner (zoals de naam al zegt) een heel dun kwastje heeft, waar je dus een heel natuurlijk secuur lijntje mee kunt trekken. En wat ik zo fantastisch vind? Dat ik na 3 uur geen kopie meer heb staan op mijn ooglid. Dus én ik heb een mooi dun lijntje én het droogt direct op, waardoor het de hele dag blijft zitten.

Maybeline New York master precise eyeliner is te koop bij DA voor €9,49

Liefs,

Ook leuk om te lezen