Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Alpine Sleepsoft Earplugs; dé oplossing tegen slapeloosheid!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

20 tot 30 % van de Nederlanders heeft last van slaapproblemen. Er bestaan veel verschillende soorten slaapproblemen. Slapeloosheid is het slaapprobleem wat het vaakst voorkomt.Slecht inslapen, lang wakker liggen, te vaak of te vroeg wakker worden zijn kenmerken van slapeloosheid. Als je last hebt van slapeloosheid bent je overdag moe, energieloos, slaperig, slecht geconcentreerd en/of prikkelbaar. Een goede nachtrust is dus van levensbelang.

Een jaar geleden had ik ook last van slapeloosheid. In mijn zoektocht naar een oplossing stuitte ik op de Apline Sleepsoft Earplugs. Sinds het gebruik van deze earplugs heb ik geen last meer van slapeloosheid. De earplugs zijn speciaal gemaakt om mee te slapen, daarmee onderscheiden ze zich van anderen. Op het moment dat je de earplugs in doet heb je het gevoel dat je in je eigen cocon zit. De Earplugs dempen omgevingslawaai en snurkgeluiden.

The No1 EARPLUG. Ik kan niet meer zonder!
The No1 EARPLUG. Ik kan niet meer zonder! Tijdens het slapen voel je de earplugs niet zitten. Je hoort niet je eigen ademhaling of hartritme. Ook blijven de earplugs de gehele nacht zitten.

Kenmerken van Alpine Sleepsoft Earplugs

[list style=”heart”]
[li]Bel, wekker en alarm blijven hoorbaar door de unieke AlpineAcousticFilters[/li]
[li]Enige oordop met zachte filter[/li]
[li]Ideaal voor zijslapers[/li]
[li]Eenvoudig op maat te maken[/li]
[li]Geen siliconen[/li]
[li]Herbruikbaar [/li]
[li]Goed te reinigen [/li]
[li]Dempt omgevingslawaai en snurkgeluid [/li]
[/list]

Inhoud-001

De Alpine Sleepsoft Earplugs worden geleverd met: (lees met de klok mee)

1. Handleiding: lees deze goed door voordat je de earplugs gaat gebruiken.
2. De earplugs
3. Inbreng hulpstuk
4. Schoonmaak hulpstuk: Je kunt de earplugs schoonmaken. Dit doe je met zeep en water dat rond de 37 graden is. Met het hulpstukje kun je kleine viezigheid verwijderen.
5. Opberg doosje: bewaar de earplugs in de originele verpakking. De earplugs kunnen namelijk aangetast worden door bepaalde chemische stoffen.

Ik gebruik deze earplugs nu al een jaar, iedere nacht. Ook op vakantie gaan ze mee. Dus heb je last van slapeloosheid of heb je een partner die snurkt, dan is dit dé oplossing!

De Alpine Sleepsoft Earplugs zijn verkrijgbaar bij de drogist of via Alpine voor € 12,95

Liefs,

Ook leuk om te lezen