Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Top 5 zomerdrankjes 2015

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

De zomer is nu eindelijk begonnen, dus tijd om je te installeren op het terras. Maar welk drankje ga je deze zomer bestellen? Je kunt gewoon weer ‘saai’ gaan voor een wijntje of een Jillz. Maar ik laat je zien welke drankjes deze zomer “happyhippy” zijn!

5. Gecko

Gecko; lekker puur of in de mix! Gecko is de nieuwe Spaanse sensatie in Nederland. Het is een karamel wodka en heeft een perfecte balans tussen Nodic Twovdk Vodka en zoete karamel. Door de aluminium fles is de drank snel gekoeld. De drank bevat 30% alcohol. Ga je deze zomer in Spanje op vakantie? Dan zul je dit drankje zeker op iedere drankenkaart tegenkomen!

Gecko karamel, lekker puur te drinken of als mix drankje.
Gecko karamel, lekker puur te drinken of als mix drankje.

4. Fireball

Het drankje “Fireball” is in Canada en Amerika een regelrechte hit en wordt over het algemeen als shot gedronken. Het heeft een volle diepe gouden kleur en is een mix van Canadese Whisky en kaneel. Hij heeft een zoete, zachte smaak, maar geeft een volle afdronk. De kaneelsmaak heeft duidelijk de overhand en geeft de meeste kracht aan de naam “Fireball”. Weer eens wat anders dan de ouderwetse tequila en dropshot!

"Fireball"
“Fireball, de naam spreekt voor zich.”

3. Prosecco Astria

Prosecco is tijdloos en ook een van mijn favoriete wijnen. Hij is licht mousserend en lekker fris, ideaal dus bij warm weer. Goed nieuws voor de geheelonthouders, want van presseco Astria is er nu ook een alcoholvrije variant. Dus drink je geen alcohol of ben je een keertje de bob en wil je niet aan de kinderchampagne? Dan is de prosecco Astria een geweldig alternatief!

De prosecco Astria is te koop in 4 varianten: rood, wit, rosé en alcohol vrij. En zijn deze flessen niet ook super cool als decoratie?
De prosecco Astria is te koop in 4 varianten: rood, wit, rosé en alcohol vrij. En zijn deze flessen niet ook supercool als decoratie?

2. Hugo

Hugo was vorig jaar al helemaal hip en doet het ook deze zomer nog steeds goed. Je kunt nu kiezen voor de kant en klare variant. Serveer Hugo ijskoud in een groot wijnglas met een paar ijsklontjes en een paar blaadjes munt. Genieten maar!

Alleen al voor de buitenkant zou ik hem kopen. Ook leuk om mee te nemen als presentje als je een BBQ hebt bij vrienden. De grote en de kleine variant zijn te koop bij drankenhandel Mans in Margraten.
Alleen al voor de buitenkant zou ik hem kopen. Ook leuk om mee te nemen als presentje als je een BBQ hebt bij vrienden. De grote en de kleine variant zijn te koop bij drankenhandel Mans in Margraten.

1. Gin Tonic

Gin tonic is ongetwijfeld een van de meest populaire drankjes van de afgelopen jaren. En deze zomer nog hipper dan ooit! Waarom? De healthy lifestyle word steeds belangrijker en laat gin tonic nu net behoren tot de “healty mixdrankjes”. Een glas gin tonic bevat 122 kilocalorieën. De tonic bevat evenveel calorieën als andere frisdranken, maar de gin heeft een grotere vochtafdrijvende werking dan andere alcoholische dranken. Tegenwoordig heb je speciale flesjes tonic die je kunt gebruiken om te mixen. Dus wil je deze zomer verantwoord genieten van een mix drankje? Kies dan voor een gin tonic!

Dit zijn 2 betere gins: Hendrick's Gin &  Gin Mare. Beide zijn te koop bij Mans drankenhandel in Margraten.
Dit zijn 2 betere gins: Hendrick’s Gin & Gin Mare. Beide zijn te koop bij Mans drankenhandel in Margraten.

De foto’s en informatie heb ik te danken aan Peter Mans van Mans drankenhandel. Mans is al meer dan 100 jaar dè Zuid-Limburgse specialist op het gebied van alcoholische en non-alcoholische dranken. Dus wil je graag goed advies over een bepaalde drank, ga dan zeker eens langs bij Mans dranken.

Ik zeg proost op een zomer waarin je mag genieten van lekkere drankjes!

Liefs,

Ook leuk om te lezen