Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

DIY naambord en huisnummer krans

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

We wonen op dit moment in een huur appartement en we hebben sinds kort een aparte eigen ingang. En bij een eigen ingang hoort natuurlijk ook een naambord met huisnummer. Nu kun je natuurlijk een standaard naambord met huisnummer kopen, maar is het niet leuker om er je eigen draai aan te geven? Samen met mam was ik een middagje creatief bezig en dit is uiteindelijk het resultaat geworden.

Welke spullen heb je nodig?

[list style=”heart”]
[li]Lijmpistool[/li]
[li]Lijmpatronen[/li]
[li]Witte krans[/li]
[li]Krijtbordje met krijt[/li]
[li]Decoratie materiaal [/li]
[li]Houten sleutel[/li]
[li]Touw[/li]
[li]Houten plankje[/li]
[li]Plaatje met de namen van jezelf en je partner[/li]
[li]De cijfers van je huisnummer[/li]
[/list]

touw (action), decoratiemateriaal (action), lijmpistool en patronen (action), sleutel (groenrijk), krans (intratuin), cijfers (xenos), kruitbordje (action), houten plankje (action) naamplaatje (lokale sleutelmaker, die ook naamplaatjes doet maken) De grijze hartjes en het welcome bord heb ik uiteindelijk niet gebruikt.
touw (action), decoratiemateriaal (action), lijmpistool en patronen (action), sleutel (groenrijk), krans (intratuin), cijfers (xenos), kruitbordje (action), houten plankje (action) naamplaatje (lokale sleutelmaker, die ook naamplaatjes doet maken) De grijze hartjes en het welcome bord heb ik uiteindelijk niet gebruikt.

Als je de spullen allemaal hebt aangeschaft is het een kwestie van je creativiteit gebruiken. Ik heb een aantal creaties geprobeerd en vond deze het leukste. Ik heb het welcome bord en de grijze hartjes uiteindelijk niet gebruikt. Voordat je alles gaat vastplakken kun je het beste alles precies neerleggen zoals je het wilt hebben. Dan plak je de spullen een voor een vast. Je hoeft natuurlijk niet precies dezelfde materialen te gebruiken dan wat ik heb gebruikt. Ik geef je een idee van wat ik leuk vind en kunt hier je eigen draai aan geven. Het leuke aan deze DIY krans is dat het echt mijn creatie is en dat niemand anders deze krans voor de deur heeft hangen. Ik vind dat toch altijd net iets leuker dan “de standaard” naambordjes en huisnummers.

Tip: Wil je net als mij de krans aan je glazen voordeur hangen? Doe dit dan met zuignapjes.

DIY huisnummer en naambord krans.
DIY huisnummer en naambord krans

Liefs,

Ook leuk om te lezen