Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Binnenkijken bij Carlijn “vintage & industriële stijl”

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Hallo lieve Miss Happy Hippy volgers. Leuk dat jullie bij mij komen binnen kijken. Mijn naam is Carlijn Houten, ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend in een leuk appartement in Maastricht. Ik vind het super leuk om met inrichting en styling bezig te zijn, sinds kort ben ik dan ook werkzaam in de woonwinkel Groter in Wonen. Na het afronden van mijn juridische opleiding vorige maand ben ik nu bezig met het oriënteren op een binnenhuisarchitectuur cursus.

Binnenhuisarchitectuur

Binnenhuisarchitectuur is iets wat ik altijd al leuk gevonden heb. Vroeger werd mijn kamer om de aantal weken helemaal verbouwd en weer anders neergezet. Door middel van het verplaatsen van spullen kun je gelijk een hele andere look creëren zonder meteen weer allemaal nieuwe dingen te moeten kopen. Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit de VT wonen, pinterest, instagram en RTL woonmagazine.

Slaapkamer
Slaapkamer
Inloopkast :  -)
Inloopkast : -)

Het appartement

Het appartement waar ik nu woon is ongeveer 80m² en bestaat uit twee verdiepingen. Toen we het appartement gingen bekijken was het ontzettend vies en moest er nog veel gebeuren. Door een aantal specifieke elementen in het appartement, zoals de bakstenenmuur, grote openslaande ramen en de balk aan het plafond in de woonkamer was ik gelijk verkocht. Doordat er nog veel moest gebeuren in het appartement konden we er wel volledig ons eigen plekje van maken.

Interieur

Het appartement bestaat uit industriële / vintage elementen. Deze stijl is duidelijk zichtbaar in het gehele appartement. Ikzelf hou totaal niet van veel kleur in mijn interieur. Door middel van het schilderen van één muur in een kleur in de woonkamer en het aanbrengen van diverse hout soorten creëer je toch een gezellige en warme sfeer. Tevens vind ik het ontzettende leuk om tweedehands spullen op te kopen via marktplaats of vintage markten. Zo heb ik de lockerkast in de woonkamer opgekocht, geschuurd en opnieuw zwart gespoten. De tafel in de woonkamer hebben we gekocht op een basisschool, aan deze tafels mochten we vroeger knutselen (Remember?). De stoelen aan de tafel zijn echt vintage en zijn een erfstuk helemaal uit New York. Door het verzamelen en opkopen van dit soort spullen maak je je huis uniek en net iets anders dan bij een ander.

Wine and dine
Wine and dine
Ken je hem nog van vroeger?
Ken je hem nog van vroeger?

DIY

Het eigen maken van mijn appartement doe ik tevens door mijn eigen DIY projecten. De pallet omgetoverd als wijnrek was mijn eerste DIY project. Daarnaast zijn er nog een aantal DIY projecten te zien op de foto’s: Het kledingrek in de slaapkamer, de gehele inloopkast en de pallet op het balkon. Het balkon is het ideale voorbeeld hoe je met weinig toch iets gezelligs kunt maken! Tip: Struin marktplaats, een vintage markt of de kringloop winkel af.. alleen een spuitbus kan al heel veel doen!

Home made
Homemade

Wat vonden jullie ervan? Heb je nieuwe originele ideeën? Please share them!

– ‘My house is not weird, it’s limited edition´ –

 

Ook leuk om te lezen