Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Get the all-Denim look

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Ik ben gek op denim! Van spijkerblouse tot tuinbroek, van tuniek tot jumpsuit. Voor mij kan er geen spijker genoeg in mijn kledingkast hangen. Wat ik zo leuk vind aan denim is dat het tijdloos is. Ieder modeseizoen heeft wel een denim fashion item. Denk aan de wijde pijpen, de skinny jeans, de boyfriend jeans en niet te vergeten de tuinbroek.
 
Dit najaar is voor denim fans zoals mij helemaal top. Want je draagt je jeans gewoon met een spijkerblouse en creëert zo in een handomdraai de “all-denim look”. Voor een iets meer vrouwelijke uitstraling draag je er een pump onder en voor de casual look kies je voor een sneaker. Oh ja, alles kan en alles mag. Je kunt gerust een donkere jeans combineren met een lichte spijkerblouse! Ik ben fan van de all-denim look, jij ook?

The all-denim look

IMG_0958-001


Get the all-denim dark look!

 
[columns]

[column size=”1/2″]
[accordions]
[accordion title=”Spijkerblouse” load=”show”] Verkrijgbaar bij o.a Zalando woman[/accordion]
[accordion title=”Jeans” load=”hide”]Verkrijgbaar bij o.a Zalando woman[/accordion]
[accordion title=” Stan Smith Originals” load=”hide”]Verkrijgbaar bij o.a Zalando shoes [/accordion]
[/accordions]
[/column]

[column size=”1/2″]

[/column]

[/columns]Get the all-denim light look!

 
[columns]

[column size=”1/2″]
[accordions]
[accordion title=”Spijkerblouse” load=”show”]Verkrijgbaar bij o.a Mango[/accordion]
[accordion title=”Jeans” load=”hide”]Verkrijgbaar bij o.a Mango[/accordion]
[accordion title=” Stan Smith Originals” load=”hide”]Verkrijgbaar bij o.a Zalando shoes[/accordion]
[/accordions]
[/column]

[column size=”1/2″]

[/column]

[/columns]


Till next week!

Liefs,

Ook leuk om te lezen