Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Get the cosy and comfy look: “het lange vest”

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Truien en vesten worden allang niet meer alleen gedragen omdat ze warm zijn en lekker zitten. Het zijn ware fashion items geworden. Dit najaar is het lange vest helemaal hip, je vind het in allerlei kleuren en printen. Omdat het vest al een echte eyecatcher opzicht is, kun je het beste de rest van de look vrij simpel houden. Draag het met een basic t-shirt en een spijker- of zwarte broek. Het lange vest mag deze winter echt niet in je kast ontbreken. Want buiten dat het fashionable is, loop je er ook nog eens lekker warmpjes bij!

Cosy and Comfy look: “het lange vest”

IMG_1016-001

IMG_0984-001

IMG_1036-001

GET THE GREY AND BLACK LOOK

Vest - Broek - T-Shirth - Schoenen
VestBroekT-Shirt Schoenen

GET THE BEIGE LOOK

Vest, roek, t-shirt, schoenen
VestBroekT-ShirtSchoenen

Till next week!

Liefs,

Ook leuk om te lezen