Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Cadeau inspiratie voor hem & haar

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Sinterklaas is alweer op weg terug naar Spanje, maar wat heeft die goedheiligman me dit jaar verwend. Ieder jaar weet hij me toch weer te verassen. De kerstman zal erg zijn best moeten doen dit jaar. Speciaal voor hem en voor alle “hulp” kerstmannen geef ik je wat cadeau tips!

Gepersonaliseerde cadeaus

Luc weet me iedereen jaar weer te verassen met zijn zelf ontworpen cadeaus. Zo kreeg ik vorig jaar visitekaartjes met het misshappyhippy logo. Dit jaar ontwierp hij een macbook sleeve, waarvan ik moet bekennen dat ik dit het ruigste cadeau vind wat ik ooit heb gekregen. Gepersonaliseerde cadeaus vind ik het leukste om te krijgen. Natuurlijk omdat het een uniek exemplaar is maar ook omdat je weet dat de gever zich echt moeite voor je heeft gedaan. Het vergt wel enige voorbereiding en creativiteit, maar ik weet zeker dat iedereen het leuk vind om “zo een” cadeau te krijgen.

Happyhippy visitekaartjes
Happyhippy visitekaartjes
Je had mijn reactie na het openen van het cadeau moeten zien!
Je had mijn reactie na het openen van het cadeau moeten zien!

Luxe verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten die je iedere dag gebruikt, koop je zelf ook weer nieuw als ze op zijn. Maar die iets luxere variant laat je toch al sneller staan. Ik ben gek van smeersels. Een lekkere bodylotion, een masker, een bodyscrub, je kunt me hier echt gelukkig mee maken. Daarom stonden deze dan ook hoog boven aan op mijn verlanglijstje. Je kunt natuurlijk voor een kant en klaar pakket gaan, maar om eerlijk te zijn heb ik hier echt een hekel aan. Ik vind het een beetje een afgezaagd cadeau en erg makkelijk. Is het niet veel leuker om zelf een pakketje samen te stellen?

Bodybutter, bodyparfum en douchegel van Theme. Nagellak van Bioteq.
Bodybutter, bodyparfum en douchegel van Theme. Nagellak van Bioteq.

Lush bestaat al jaren en ik had er al veel over gehoord en gelezen. Het zijn verse handgemaakte cosmetica en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Omdat mijn huid nog steeds niet helemaal top is, wilde ik graag eens de gezichtsverzorging producten proberen. Lush is best prijzig en niet iets wat ik me normaal zelf zou kopen. Ik was dan ook erg blij dat Sinterklaas deze producten voor me had uitgekozen.

De service bij de Lush winkel in Maastricht was echt super. De dames die daar werken hebben verstand van huidverzorging en zoeken een product voor je dat bij je huid past. Ook kreeg ik 2 gratis maskers mee om te testen. Als je net als mij gek bent op maskers en huidverzorging kan ik je dit echt aanraden!
De service bij de Lush winkel in Maastricht was echt super. De dames die daar werken hebben verstand van huidverzorging en zoeken een product voor je dat bij je huid past. Ook kreeg ik 2 gratis maskers mee om te testen. Als je net als mij gek bent op maskers en huidverzorging kan ik je dit echt aanraden!

Gadgets

Gadgets vallen voor mij in de categorie “spullen die je niet echt nodig hebt, maar wel erg handig zijn”. En perfect om cadeau te krijgen. Als je een gadget koopt en hij is duur, weet dan wel zeker dat die ander het gaat gebruiken. Het is zonde als jouw dure cadeau op de hoop “erg leuk, maar doe er niks mee” beland. Ik ben in ieder geval erg bij met mijn gadget en heb voortaan een snor op mijn nachtkastje staan.

Mijn bril heeft dankzij deze gadget van nu af aan een vaste plek. Hij blij en ik blij.
Mijn bril heeft dankzij deze gadget van nu af aan een vaste plek. Hij blij en ik blij.

Warme winterse accessoires

Met de winter in het verschiet kan iedereen wel handschoenen, een muts en een lekkere dikke trui gebruiken. Heb je geen of weinig cadeau inspiratie gooi deze items dan in je winkelmandje en je zit altijd goed. Kies voor basic, smaken verschillen, dus je kunt beter voor safe gaan.

Koltrui van Valeb, muts en handschoenen van H&M.
Koltrui van Valeb, muts en handschoenen van H&M.

Praktische spullen

Hou je ogen en oren goed open zo rondom de Sinterklaas en kerstperiode. Er gaan altijd spullen stuk of op. Sla die items goed op in je geheugen, zo heb je meteen weer een cadeautje wat je kunt geven. Praktische cadeautjes zijn misschien niet het meest spectaculair maar wel super handig om te krijgen.

Sokken, bidon, cd's, ijskrabber
Sokken, een bidon, cd’s, een ijskrabber een van de vele praktische cadeaus die iedereen wel kan gebruiken.

Wacht niet meer te lang met het aanschaffen van je cadeaus, want de Kerstman is al “on his way” en die kan altijd nog wel wat hulp gebruiken!

Heb jij nog cadeau tips?

Liefs,

Ook leuk om te lezen