Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

SkinnyMint 28 days teatox

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Heel Hollywood is aan de detox geslagen, ook in Nederland is deze “hype” overgewaaid. Een week lang leven op sapjes is niet aan mij toe besteed. Ik ben zo iemand die echt om de 3 uur moet eten, anders kan ik niet normaal functioneren. Maar natuurlijk wilde ik ook wel eens mijn lichaam reinigen, daarom ging ik samen met mijn collega Maud aan de teatox. Nu hoor ik je denken: “een teatox? Wat houd het in?” dat leg ik je allemaal uit in deze blogpost.

SkinnyMint 28 days teatox

Allereerst deed Maud uitgebreide research naar de beste teatox. Nadat we een aantal recensies en reviews hadden doorgelezen besloten we uiteindelijk de teatox kuur van SkinnyMint te bestellen. We vonden maandag 4 januari een perfecte dag om ermee te starten. Mijn persoonlijke doel van 2016 is om fit te worden en mijn energielevel wat op te krikken.

Met de Skinny Mint teatox kun je in 2 gemakkelijk stappen op een natuurlijke wijze je lichaam ontgiften. De thee is vakkundig samengesteld en bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten. De thee is speciaal ontwikkelt om je energielevel te verhogen en je lichaam te reinigen. Je drinkt iedere morgen een thee (morning boost). Om de dag drink je ’s avond, na het eten, nog een thee (night cleanse). Deze “avondthee” zorgt voor een betere stoelgang, waardoor je lichaam gereinigd word.

Je drinkt iedere morgen gedurende 28 dagen een morning boost thee.
Je drinkt iedere morgen gedurende 28 dagen een morning boost thee.
En om de dag 's avonds na het eten een night cleanse.
En om de dag ’s avonds na het eten een night cleanse.

Hoe haal je het meeste uit de teatox?

De reden dat we speciaal voor de SkinnyMint teatox hebben gekozen is dat je er niet bij hoeft te lijnen. Je kunt gewoon je normale eetpatroon aanhouden. Maar je behaald natuurlijk een beter resultaat als je chocolade en koffie 28 dagen laat staan.

Wat moet je NIET doen?

– Koffie drinken
– Alcohol drinken
– Sigaretten roken
– Snoep, chocolade eten

En wat moet je WEL doen?

– Water, heel veel water drinken
– Meer volkoren producten eten
– Noten eten als tussendoortje
– Proberen om om de 3 uur eten
– Minimaal 7 uur slapen per nacht
– Meer beweging
– Niet later dan 20.00 uur eten

Ik moet eerlijk toegeven dat ik me niet alle 28 dagen aan het bovenstaande heb gehouden. In januari stond er namelijk een babyshower, vrijgezellenfeest en een aantal verjaardagen op het programma. Deze dagen heb ik bovenstaand lijstje even laten gaan. Wat ik wel meteen merkte op deze dagen was dat ik last van mijn maag kreeg, mijn lichaam was het niet met al die suiker eens. Toen besefte ik weer dat je energielevel en fitheid zeker samen hangt met hetgeen wat je eet!

Was het de moeite waard?

Ik kan hier echt volmondig JA opzeggen. Nooit gedacht dat ik me zo goed zou voelen van een teatox kuur. Het ging niet geheel zonder slag of stoot. De eerste week was ik echt heel moe, gewoon kapot. Maud had dit ook dus we hebben geconcludeerd dat dit door de thee komt. De tweede week voelde ik me al wat fitter en de derde week merkte ik echt het verschil. Wat ik belangrijk vind te vertellen is dat ik niet anders ben gaan eten. Het enige wat ik heb gedaan zijn “de slechte” dingen laten. Dit was niet alleen heel goed voor mijn energielevel, maar ook voor mijn huid. Want deze straalt als nooit tevoren! Doordat ik me lichamelijk fit voelde, had ik ook meer rust in mijn hoofd. Ik kreeg veel meer gedaan en had alles onder controle.

De SkinnyMint teatox kuur is echt het proberen waard. Vooral als je op een natuurlijke wijze je lichaam wilt reinigen en daarbij ook normaal wilt blijven eten.
De SkinnyMint teatox kuur is echt het proberen waard. Vooral als je op een natuurlijke wijze je lichaam wilt reinigen en daarbij ook normaal wilt blijven eten.

Als je naar de website van SkinnyMint gaat zie je daar voor en na foto’s. Deze foto’s vind ik lichtelijk overdreven, want het is niet dat ik kilo’s ben afgevallen. Je bent wel meer met gezond eten bezig, misschien dat je daardoor toch onbewust minder calorieën binnen krijgt en afvalt.

Er word geadviseerd om na deze 28 dagen kuur een maand te stoppen met de night cleanse. Je kunt wel als je dat wilt doorgaan met de morning boost. Maud en ik gaan in maart weer starten met een kuur en dan is het de bedoeling om er ook meer bij te gaan sporten. Zodat we weer strak in het vel aan het zomerseizoen kunnen beginnen!

Heb je ook soms weinig energie en ben je futloos? Dan is de Skinny Mint 28 dagen teatox kuur zeker wat voor jou! Je besteld de 28 dagen teatox kuur via Skinnymint voor €39,90.

Heb jij nog tips voor meer energie? Laat het me weten in de comments.

Liefs,

Ook leuk om te lezen