Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Detox je huid: neem een fruitzuurbehandeling

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Tot 2 maanden geleden had ik last van een onzuivere vette huid. Er lag een bepaalde glanzend laagje over mijn huid heen wat niet mooi was. Nu, 2 maanden later is dat glanzend laagje verdwenen en heb ik ook geen last meer van onzuiverheden. Mijn huid straalt weer! Dit komt doordat ik 6 weken lang 1x per week een fruitzuurbehandeling heb ondergaan.

Wat is een fruitzuurbehandeling?

Een fruitzuurpeeling is een huidverbeterende gezichtsbehandeling waarbij je direct resultaat ziet! Met de fruitzuurproducten van Dr. Belter wordt een oppervlakkige peeling toegepast. Dat wil zeggen dat het bovenste laagje van de huid op een veilige manier wordt verwijderd. Hierdoor vormt zich als het ware een nieuwe, frisse huid.

Voordat de fruitzuurpeeling word toegepast word de huid eerst goed gereinigd.
Voordat de fruitzuurpeeling word toegepast word de huid eerst goed gereinigd.

Nadat de huid goed gereinigd is, word de fruitzuur op je huid aangebracht. Het blijft maar heel eventjes zitten en kan een beetje prikken. Je bovenste huid laag word op deze manier verwijderd.
Nadat de huid goed gereinigd is, word de fruitzuur op je huid aangebracht. Het blijft maar heel eventjes zitten en kan een beetje prikken. Je bovenste huid laag word op deze manier verwijderd.
Na de fruitzuurbehandeling brengt Tessa een maskertje aan. Voor een kleine meerprijs kun je ook kiezen voor een ampul en een extra oogverzorgend masker. Omdat je huid na de behandeling open staat neemt het de voedende werking van de ampul beter op. Ik zou dit dus zeker aanraden!
Na de fruitzuurbehandeling brengt Tessa een maskertje aan. Voor een kleine meerprijs kun je ook kiezen voor een ampul en een extra oogverzorgend masker. Omdat je huid na de behandeling open staat neemt het de voedende werking van de ampul beter op. Ik zou dit dus zeker aanraden!

Ik heb 6 fruitzuurpeelings ondergaan, met steeds 1 week er tussen. Mijn huid had dus steeds 1 week de tijd om een nieuwe huid laag aan te maken. Doordat zich dit proces 6x heeft herhaald heb ik nu een mooie, stralend huid zonder vlekjes en onzuiverheden. De fruitzuur verhoogt zich om de 2 keer, eerste 2 keer 10%, 2e en 3e keer 20% en laatste 2 keer 40%. De peeling doet geen pijn, het prikt alleen een klein beetje. Het duurt maar een paar minuutjes, dus het is makkelijk te doen!

De beste resultaten

Deze chemische peeling met fruitzuren is een bewezen, natuurlijke en effectieve methode voor succesvolle behandeling voor de door zon beschadigde huid, rokershuid, bij overmatige verhoorning, bij oppervlakkige pigmentvlekken, acne en kleine oppervlakkige rimpels. Na een fruitzuurpeeling ziet de huid er jonger, frisser en gladder uit!

Links: voor de eerste peeling, midden: na de 3de peeling, rechts na de laatste peeling. (het glimmende komt door de crème)
Links: voor de eerste peeling, midden: na de 3de peeling, rechts na de laatste peeling. (het glimmende komt door de crème)

De behandeling

Als je kiest voor een kuur dan kun je het beste starten met een thuisbehandeling, zo boek je de beste resultaten. Op deze manier kan je huid wennen aan de fruitzuren en pakken de fruitzuren nóg beter op de huid. Ik heb ook gekozen voor de thuisbehandeling en heb de dagcrème van Dr. Belter gebruikt, deze beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, hydrateerd en voed de huid. Ook zit hier een factor 30 in. Als nachtcrème heb ik de Skin Fluid van Dr. Belter gebruikt, dit is een lichte crème gel met 10% aan fruitzuren.

Links is de dagcrème, rechts de nachtcrème met 10% fruitzuur.
Links is de dagcrème, rechts de nachtcrème met 10% fruitzuur.

Na twee weken thuisbehandeling ga je naar de salon voor de peeling. Na de eerste behandeling in de salon zie je al meteen resultaat. Maar om het optimale resultaat te boeken kun je het beste kiezen voor een kuur van een aantal behandelingen, te bepalen per huidtype. Zodra je op het gewenste resultaat zit is één peeling per 3 tot 6 maanden voldoende.

Alles op een rijtje

Naast de kuur behandeling kun je ook kiezen voor alleen een eenmalige fruitzuurpeeling, je ziet namelijk al naar één behandeling resultaat! Deze behandeling vindt uitsluitend plaats in het najaar en in de winter. Want tijdens deze behandeling is het belangrijk dat je de felle zon vermijdt. Ook is de sauna en het zwembad gedurende deze periode af te raden. Net als het douchen na de behandeling (alleen op deze dag).

De productlijn van dr. belter
De productlijn van Dr. Belter

Een eenmalige fruitzuur behandeling kost €39,50. Kies je voor een fruitzuurpeeling in kuurvorm, dan wordt er een aantrekkelijke korting toegepast.

Even voorstellen

Ik heb deze fruitzuurbehandeling ondergaan bij Tessa Langeveld van schoonheidssalon Mooi. Zij is in oktober 2014 haar eigen schoonheidssalon gestart in Vijlen. Je kunt bij haar terecht voor verzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

Wil jij nu net als mij ook een mooie stralende huid? Kijk dan even op de facebookpagina, ik mag namelijk in samenwerking met Mooi bij Tessa een fruitzuurpeeling weggeven! Heb je vragen of wil je een kuur ondergaan? Stuur Tessa dan een mailtje!

Liefs,

Ook leuk om te lezen