Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Review- Dream blender make-up spons

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

De nieuwe Dream Blender van Maybelline New York is ideaal om je foundation aan te brengen voor een zo’n natuurlijk mogelijk resultaat. De unieke conische vorm zorgt ervoor dat de blender heel flexibel is. Door de flexibiliteit en zachtheid van het product vormt de Dream Blender perfect naar de contouren van je gezicht.

Natuurlijk mogelijk resultaat

Make-up specialisten gebruiken voor het aanbrengen van foundation kwasten of een spons. Eigenlijk zou ik dit zelf ook moeten doen, maar het nadeel hiervan vind ik dat je gezicht er meteen zo gepolijst uitziet. Net of de foundation op je gezicht is geverfd. Door het gebruik van kwasten verstoppen je poriën sneller en ik heb dan meer last van onzuiverheden. Nu breng ik foundation aan met mijn vingers en ik wilde eens wat anders proberen. Deze dream blender is nieuw in het assortiment en voor €9,99 het proberen waard dacht ik.

Foundation van Babor, concealer pen van DA eigen merk, blender spons van Maybelline New York.
Foundation van Babor, concealer pen van DA eigen merk, blender spons van Maybelline New York.

Gebruik

De zijkanten gebruik je voor de grote gedeeltes van je gezicht zoals wangen en voorhoofd. De punt gebruik je voor de iets moeilijkere plekken zoals je ogen, neus en mond. Je kunt de dream blender zowel nat als droog gebruiken, de foundation smeert zich beter uit als je de blender een beetje vochtig maakt. Je krijgt dan een natuurlijker resultaat.

Voor het egaal maken van de consealer gebruik je de punt, dit werkt super! Onzuiverheden zijn helemaal gecamoufleerd.

Met kleine draaiende bewegingen verdeel je de foundation over je gezicht.
Met kleine draaiende bewegingen verdeel je de foundation over je gezicht.

Tip: breng de foundation niet direct aan op de dream blender. Wat beter is? Maak een vuist met je hand en breng een beetje foundation aan ter hoogte van het “kommetje”. Je kunt dan steeds een beetje foundation nemen, net zoveel tot je het gewenste resultaat hebt.

Het resultaat

Op bovenstaande foto’s is goed te zien dat je een natuurlijke look creëert met de dream blender. Het ziet totaal niet gepolijst uit! Doordat ik steeds een beetje foundation heb toegevoegd gebruik ik veel minder dan normaal. Nog een voordeel, je handen zitten niet helemaal onder de foundation! De prijs- kwaliteit verhouding van de dream blender is prima, de normale “eitjes’ kosten gemiddeld €19,95.

Een prima product waar je zo een natuurlijk ogende look mee creëert.

Wat gebruik jij om je foundation mee aan te brengen?

Liefs,

Ook leuk om te lezen