Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Lente fashion inspiratie

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

De lente heeft zijn intrede gemaakt en we hebben alweer mogen genieten van de eerste zonnestralen. De periode tussen twee seizoenen in vind ik het moeilijks qua kleding. Het is te koud voor blote benen en te warm voor coltruien. Omdat ik vast niet de enige ben met dit kleding issue vind je in deze blogpost een aantal van mijn favoriete outfits van dit moment.

Ripped jeans and sneakers

Mijn favoriete outfit is op dit moment een ripped jeans gecombineerd met mijn Nike sneakers. Dit is echt een outfit waar ik me comfortabel in voel. Je hebt verschillende soorten ripped jeans, zelf geef geef ik een kleine voorkeur aan de “bescheiden” variant.

Het colletje is perfect voor deze tijd voor het jaar, de korte mouwen maakt het geheel lente proof!
Het colletje is perfect voor deze tijd voor het jaar, de korte mouwen maken het geheel toch lente proof! Beide items zijn van Valeb
Het was liefde op het eerste gezicht met deze Nike force one sneakers besteld via ilovesneakerz
Het was liefde op het eerste gezicht met deze Nike force one sneakers besteld via ilovesneakerz.

Oversized kleding

Een aantal jaren geleden kon kleding niet strak genoeg zitten, denk aan de leggings en de skinny jeans. Tegenwoordig kiezen we vaker voor de oversized kleding, misschien niet altijd even sexy, maar het zit wel heerlijk comfortabel.

Oversized sweater dress, casual it is :)
Oversized sweater dress, casual it is! Gekocht bij Valeb

Spijkerstof

Iedereen heeft wel een kledingstuk in zijn kast hangen van spijkerstof. Het verdwijnt nooit uit de mode en ieder jaar ontstaan er wel weer nieuwe trends. Je kunt spijker ook met alles combineren, wat het een makkelijk fashion item maakt. Ik ben er in ieder geval gek op!

De spijkerjurk is weer terug van weggeweest. Je kunt deze variant als jurkje dragen maar ook open dragen als "jas".
De spijkerjurk is weer terug van weggeweest. Je kunt deze variant als jurkje dragen maar ook open dragen als “jas”.

Korte truien

Korte truien en crop tops zijn enorm hip op het moment. Maar je kunt ze niet tijdens iedere gelegenheid dragen. Door het intreden van de high waisted broek is het wel iets gemakkelijker geworden om een korte trui te combineren. Doordat je een beetje blote buik ziet, krijgt zelfs een trui een sexy uitstraling!

Perfecte outfit voor als het "net niet weer is" . Trui is van zara en broek is van costes.
Perfecte outfit voor als het “net niet weer is” . Trui is van zara en broek heb ik gekocht bij costes.

Op zoek naar leuke accessoires voor bij je lente outfit? Check dan even de Misshappyhippy webshop.

In de volgende fasion blogpost lees je meer over stripes en de cut out shoulder dress, stay tuned!

Liefs,

Ook leuk om te lezen