Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Babyshower tips & ideeën

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Afgelopen zondag vond de babyshower van Steef plaats, voor mij de eerste babyshower die ik samen met Madeloes en Roxanne organiseerde. Een aantal brainstorm sessies en meetings later, hadden we een aantal leuke ideeën voor een babyshower in pinkstyle! Het geheel zag er heel leuk uit en het was één groot roze festijn! Ik geef je daarom graag wat tips en ideeën.

Aankleding en decoratie

Of je er nu voor kiest om een babyshower thuis te houden of buiten de deur, de aankleding is heel belangrijk. Wij kozen ervoor om helemaal over te top voor roze te gaan, dat is een voordeel als je weet wat het geslacht van de baby gaat zijn. Roze slingers, servetten, bekers, tafellaken, het kon niet op. Winkels waar je veel decoratie materiaal krijgt: Hema, Action, Big Bazaar, Intratuin en bol.com.

Welkoms kaartje babyshower, Madeloes is heel creatief!
Welkoms kaartje babyshower, Madeloes is heel creatief!

Hartig vs zoetigheid

Natuurlijk is het belangrijk dat je je gasten voorziet van lekkere hapjes. Bij een babyshower hoort natuurlijk ook een lekker stukje taart en cake. Het voordeel van een babyshower in pinkstyle is dat je makkelijk gebruik kunt maken van bestaande traktaties. Denk bijvoorbeeld aan tompoezen, totaly pinkstyle! Andere makkelijke traktaties: Nijntje koekjes met roze muisjes, lange vingers met witte chocolade en gepersonaliseerde tompoezen. (Echt Hema!)

Madeloes zorgde voor de cake en de taart, kan toch zo een boekje in! :  )
Madeloes zorgde voor de cake en de taart, kan toch zo een boekje in! : )
Je hebt nodig: lange vingers, roze muisjes en witte chocolade
Je hebt nodig: lange vingers, roze muisjes en witte chocolade
Je hebt nodig: Nijntje koekjes, roze muisjes en glazuur.
Je hebt nodig: Nijntje koekjes, roze muisjes en glazuur.
Steef "was erg lekker"
Steef “was erg lekker”

Naast de zoete traktaties zorgen we ook voor hartige hapjes, zodat iedereen in ieder geval niet met honger naar huis ging.

Opdrachten

Er zijn talloze ideeën te bedenken die je de mama in spe kunt laten doen. Hou wel een beetje rekening met de wensen van diegene, niet iedereen vind het leuk om nagemaakte poepluiers te verschonen. Wij hielden het bij een aantal kleine opdrachtjes, zodat Steef de rest van de middag vooral kon genieten.

Een leuke herinnering aan de babyshower, een rompertje met een speciale tekst van iedereen die aanwezig was.
Een leuke herinnering aan de babyshower, een rompertje met een speciale tekst van iedereen die aanwezig was.
Raad de babyfoto en test de kennis van de mama in spe
Raad de babyfoto en test de kennis van de mama in spe

Cadeaus

Naast een gezellige middag, horen bij een babyshower ook cadeaus. Het blijft moeilijk om iemand anders blij te maken met een cadeau, omdat iedereen een eigen smaak heeft. Gelukkig had Steef het ons heel gemakkelijk gemaakt. Ze had namelijk een lijstje online gemaakt met haar favoriete cadeaus. Wij hoefden ze alleen maar te bestellen en leuk in te pakken, succes verzekerd ; )

Roze en grijs, precies zoals Steef het wil :  )
Roze en grijs, precies zoals Steef het wil : )

Hopelijk heb ik je een beetje kunnen inspireren!

Liefs,

Ook leuk om te lezen