Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Food truck festival trek – de highlights op een rijtje

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Het is alweer een week geleden dat ik genoot van een wijntje op het Food truck festival Trek in het stadspark van Maastricht. Vorig jaar schreef ik al een uitgebreide reportage over het festival, maar omdat ik er gewoonweg niet genoeg van kan krijgen zet ik de highlights van dit jaar graag voor je op een rijtje!

Food

Natuurlijk krijg je heel veel food op een food truck festival! Je ziet zoveel lekkers om je heen dat het soms moeilijk is om een keuze te maken. Het is onmogelijk om alles te proberen, maar je leest hier een aantal van mijn favorieten:

– Cocosmacroon – Madam cocos

cocosmacroon, vers gemaakt, home made.
Vers gemaakte cocosmacroon – ik ben gek op cocos en maakte dan ook een klein vreugde sprongetje toen ik deze toppers tegen kwam.
festival, striped dress, happy, cocosmacaroon
Eigenlijk had ik er gewoon 20 mee naar huis moeten nemen. Tip voor volgend jaar ; )

– Burgers – Gastro burger

Voor diegene die me kent weet dat ik niet zo een fan ben van hamburgers. Maar ik moet zeggen dat deze jongen toch echt verrukkelijk was. Alle ingrediënten waren zorgvuldig bij elkaar gezocht en alles was heerlijk vers, een echt toppertje!

meatlover xl, food trek festival
Dit is de meatlover XL

– Stroopwafel – Stroopz

Van deze vers gemaakte stroopwafel kun je geen genoeg krijgen. Ik proefde een stukje bij Steef en mijn eerste reactie was “dit is té lekker”. Doordat de stroopwafels vers gemaakt worden, is het koekje lekker krokant en de karamel nog warm. Ik krijg er gewoon alweer trek in!

Stroopz, stroopwafel,
Stroopwafel van Stroopz

– Gedraaide aardappel –

Vroeger maakte mijn moeder wel eens zelf chips omdat ik niet zo een aardappel fan ben. Deze gedraaide aardappel kun je een beetje vergelijken met chips op een stokje. Heerlijk bij een wijntje!

gedraaide aardappel, chips, paprika poeder
Chips op een stokje!

Silent disco

Mijn eerste indruk van de Silent disco? “beetje raar” Bij de Silent disco betaal je €2,50 voor een koptelefoon. Samen met alle andere “silent disco gangers” ga je los op de muziek die je door de koptelefoon hoort.

Silent disco, proberen waar, food truck festiva trek,cocktails

Voor de omstanders is het een beetje raar, want je ziet letterlijk mensen dansen en meezingen maar alleen de “silent disco gangers” horen de muziek. Het klinkt eigenlijk heel simpel, maar na een paar wijntjes wat dit gewoon echt te gek! Als je het eens tegen komt op een festival moet je het gewoon doen, ik heb me echt kapot gelachen!

Silent disco, muziek, koptlefoon, los, dansen, food truck festival trek
Het komt allemaal door de muziek ; )

Cocktails on the side

Cocktails horen een beetje bij me, ik ben er gek op! Vooral voor deze Disaronno Sour kun je me ‘s nachts wakker maken. Net zoals vorig jaar heb ik er weer een aantal genuttigd.

cocktail girls,  disaronno Sour,
Mijn vriendinnen van de avond, de cocktail girls : )

1-IMG_0475

De sfeer

De sfeer op het food truck festival is in een woord top! Ik denk eerlijk gezegd dat me dat het meeste aanspreekt van het festival. Je kunt er de hele middag chillen in het gras met een wijntje, dansen bij zonsondergang en genieten van lekker eten en drinken. Eigenlijk is het gewoon één grote speeltuin voor volwassen!

1-IMG_0442

1-IMG_0478

1-1-IMG_0468

Kun je er niet genoeg van krijgen of was je vorig weekend verhinderd? Het food truck festival Trek vind op 17 t/m 19 juni plaats in Eindhoven. Dus zorg dat je er bij bent! -Ik moet mijn persoonlijke fotograaf Bianca even bedanken voor de foto’s –

Wat vind jij van het food truck festival Trek?

Liefs,

Ook leuk om te lezen