Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Origineel zwangerschapscadeau – de 30 weken box

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Je (beste) vriendin is zwanger, wat natuurlijk super leuk is! Bij een zwangerschap horen ook cadeaus, je wilt toch graag de baby en mama in spe in het zonnetje zetten. Je kunt natuurlijk voor de standaard cadeaus kiezen, maar is het niet leuk om je cadeau een persoonlijk tintje te geven?

Het idee

Wat is het idee achter de 30 weken box? Je koopt 10 kleine cadeautjes. De uitdaging is om bruikbare cadeautjes te zoeken. Je voegt bij ieder cadeau een persoonlijk kaartje, waarop je een kleine hint schrijft. Ik koos ervoor om deze box aan mijn vriendin te geven toen ze 30 weken zwanger was, voor de laatste 10 weken van haar zwangerschap iedere week 1 cadeautje.

Persoonlijk kaartje, zwitsal, precnancy kaartje
Ieder cadeau had een persoonlijk kaartje.
Cadeaus, volgorde, uitgepakt, persoonlijk
Ook nummerde ik de cadeaus zodat de cadeaus in de goede volgorde werden uitgepakt.

De cadeautjes

Ik moet eerlijk bekennen dat het me best wat tijd en moeite heeft gekost om leuke bruikbare cadeautjes uit te zoeken. De belangrijkste tip: begin op tijd! Steeds als ik wat leuks tegenkwam kocht ik het, dat is leuker dan dat je in een keer alle cadeautjes moet gaan kopen.

Neckerchew, slabbetje, Hema, zwangerschap cadeaus,
De slabbetjes links was het eerste cadeau wat ik kocht, ze zijn van Hema. De slabber rechts bestelde ik online via babypark. Het is een slabbetje en bijtspeeltje in een en van het merk Neckerchew.

Om het jezelf een beetje gemakkelijk te maken kun je natuurlijk de hulp inschakelen van mama’s in wording, die hebben altijd nog wel leuke tips voor bruikbare cadeautjes.

Milestone, pregnancy kaarten, rompertje, Hema, cadeaus, zwangerschap
Het rompertje rechts vond ik zo schattig dat ik het niet kon laten liggen, gekocht bij Hema. De pregnancy kaarten waren een tip van mijn collega Fabienne. (mama in wording) en zijn van het merk Milestone.

9 van de tien cadeautjes die ik kocht zijn voor de baby. Mama’s hebben best wat te voortduren tijdens een zwangerschap dus verdienen ze ook een cadeautje!

Rituals, bodycreme, handcreme, cadeaautje, babyroze
Met deze body en handcrème van Rituals was mama heel blij en de babyroze kleur paste perfect in het plaatje.

Koeka en Z8 zijn hippe merken onder mama’s in wording, daarom konden deze dan ook niet ontbreken in de box.

Koeka, Z8, bruikebare cadeautjes.
Op het mutsje was ik meteen verliefd en is van Z8. De washand en de borstels zijn handige bruikbare cadeautjes, beide van Koeka.

Een cadeautje kon niet ontbreken in de box en dat zijn natuurlijk de Zwitsal producten. Naar mijn mening kun je er daar niet genoeg van hebben.

Zwitsal producten, gevoelige huid,
Ik koos voor de “gevoelige huid” producten, ik heb me namelijk laten vertellen dat sommige babytjes niet tegen de “normale” Zwitsal producten kunnen.

Cadeautje nummer 10 was een mandje, hier stopte ik alle cadeaus in. Het mandje staat ook leuk bij de inrichting van de babykamer, daar had ik rekening mee gehouden.

mandje met ster, babykamer,

Geven is leuker dan krijgen!

Toen ik uiteindelijk de 30 weken box gegeven had en de blijdschap en waardering bij mijn vriendin zag. Besefte ik dat het veel leuker is om cadeaus te geven dan ze te krijgen. Vooral omdat dit een zorgvuldig samengesteld cadeau is en ik erg benieuwd was wat ze ervan zou vinden.

30 weken box, 10 cadeautjes, 10 weken
De 30 weken box

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven voor je eigen 30 weken box!

Liefs,

Ook leuk om te lezen