Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Hotspots Barcelona

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Als je in Barcelona bent wil je natuurlijk de leukste en gaafste hotspots ontdekken. Bijna alle hotspots in Barelona zijn heel toeristisch, gelukkig heb ik één hotspot ontdekt die je niet in iedere reisgids terug vind. Deze en een aantal van mijn favoriete hotspots heb ik voor je op een rijtje gezet!

Palo Alto

Als je de food truck festivals in Nederland leuk vind dan is de Palo Alto markt voor jou hotspot nummer 1. Het is een straatmarkt waar muziek, eten en kunst samenkomen. Onder het genot van een cerveza of een lekkere cocktail kun je gezellig langs de marktkraampjes struinen. En als je moe bent dan plof je neer op een zitzak en geniet je van het lekkere eten van de foodtrucks. Lijkt dit je wel wat? Dan is dit een absolute must go hotspot!

Iedere zaterdag & zondag – locatie: Carrer dels Pellaires 30 – € 2,00 per persoon – 11.00 tot 20.00

palo alto markt, hotspots, barcelona,food drink

palo alto markt, barcelona kapper markt

food drink palo alto markt barcelona

Cruising Barcelona

Bij een stedentrip hoort natuurlijk een fietstour. Het leuke aan een fietstour is dat je op plaatsen komt waar jezelf niet snel zult komen. Ook verteld de gids altijd leuke en grappige verhalen. Ik ben gek op verhalen van vroeger en wil dan ook altijd alles tot in de details weten. Ook kun je de gids vragen welke leuke hotspots je zeker nog moet gaan bezoeken. Zo kom je op plaatsen waar je met een normale reisgids niet zo snel komt. Boek de fietstour aan het begin van je vakantie, na de fietstour kun je je namelijk makkelijker wegwijs maken!

Je kunt bij Cruising Barcelona je fietstour online boeken, je krijgt dan direct een email terug met de datum en het adres. Alles was goed en professioneel geregeld!

Cruising Barcelona – €23,- per persoon – online boeken – veilig en professioneel – leuke gids

cruising barcelona, fietstour,

cruising barcelona fietstour

El Born

Hou je van shoppen en ben je gek op boetiekjes? Dan is El Born the place to be! Het is een veelzijdige en bruisende wijk in het oude gedeelte van Barcelona. Je vind het er veel kleine boetiekjes en restaurants verstopt in de kronkelige middeleeuwse straatjes. Ben je toe aan wat ontspanning na al dat shoppen? Geen probleem, het strand ligt vlakbij.

Camp Nou

Je kunt Barcelona eigenlijk niet verlaten zonder een bezoekje te hebben gebracht aan het stadion van Fc Barcelona, Camp Nou. Als je kiest voor een stadion tour mag je een kijkje nemen in het stadion zelf, de kleedruimte en de persruimte. Het is het grootste stadion van Europa en heeft toch iets magisch! Ondanks dat deze hotspot erg toeristisch is, behoort het toch tot een van de toppers van mijn lijstje! Al is het alleen om met de Champions League beker op de foto te gaan ; )

camp nou, stadion tour, catacomben

Camp Nou Experience stadiontour – € 23,- per persoon – beste bezoektijd: vóór 11.00 uur

Montjuïc

Montjuïc is de heuvel die naast Barcelona ligt, vanaf de heuvel heb je een prachtig uitzicht. Door middel van een kabelbaan kom je bovenop te berg, het ritje alleen al is de moeite waad. Als je de berg naar onder loopt kom je onderweg veel bijzondere bezienswaardigheden tegen. Zoals het olympisch stadion, het olympic & Sports Museum Joan Antoni Samaranch en Poble Espanyol. Onderaan de berg vind je de Font Màgica Montjuïc, de magische fontijnen van Barcelona. Deze zijn niet zo speciaal als de naam doet vermoeden, maar het is zeker eens leuk om gezien te hebben!

castelle de montjuic,


Barcelona is echt een bruisende stad, het lijkt wel of er 24/7 iets te doen is. Je hoeft je er in ieder geval niet te vervelen! Ik ga zeker nog eens terug! Het heeft alles: strand, bezienswaardigheden, winkels en tapas!

Oh ja, je vraagt je misschien af waarom de Sagrada Familia en Park Guell er niet tussen staan? Deze zijn zo toeristisch dat we voor beide 4 uur moesten wachten om er binnen te komen. Deze hebben we daarom deze vakantie overgeslagen ; )

Liefs,

Ook leuk om te lezen