Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Binnenkijken bij Studio Luc

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Voor de serie “binnenkijken bij” was ik deze week te gast op het kantoor van Studio Luc, de maker van deze website. Normaal zijn kantoorruimtes vrij klinisch ingericht. Strak, wit en design lijken hierbij de toverwoorden tegenwoordig. Maar Luc zelf kijkt daar net even anders tegen aan.

“Over het algemeen ben ik meer aan het werk dan dat ik thuis ben. Dus mag zo’n kantoor wat mij betreft ook een beetje een thuisgevoel geven. Daarbij vind ik het prettig dat een klant zich ook op zijn gemak voelt. Nu heb ik geen enorm groot kantoor, maar een zithoekje paste er wel nog mooi in.”

Zithoekje

Zithoekje

Luc is, zoals hij zelf zegt, gek op “oude rotzooi”. Een retro Bosch koelkast, een oud chesterfield bankje en een vintage stationsklok zijn hiervan het bewijs.

“Klopt, voor kantoor vind ik die retro en vintage spullen wel te gek. Zo af en toe loop je eens wat tegen het lijf op een markt of via via en op die manier heb ik het kantoor nu langzaamaan vol staan ermee. Dus als er iemand nog wat moois heeft staan kunnen ze me altijd even bellen.”

Stationklok

Retro radio

Vergrootglas

Ondanks dat de ruimte zo goed als vol staat lijkt Luc nog niet helemaal klaar met verzamelen.

“Ja, een chesterfield bureau en een jukebox staan nog op de wensenlijst. Maar goed, dat heeft allemaal geen haast. En wie weet verhuis je op een gegeven moment met je bedrijfje en kun je weer opnieuw beginnen met inrichten. Ik heb er in ieder geval wel lol aan om zo nu en dan eens de amateur binnenhuisarchitect uit te hangen.”

Bureau Studioluc

Bureau met trap

Het kantoor mag dan wel vol staan met oude vintage spullen, maar het werk dat wordt geleverd is juist weer modern en anno nu. Geïnteresseerd in het werk van Studio Luc, of op zoek naar een video, animatie of nieuwe website? Kijk dan eens op studioluc.nl.

Liefs,

Ook leuk om te lezen