Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Review sauna Dennenmarken – Een dagje vakantie!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Wie mij goed kent weet dat ik een echte sauna fan ben. Ik schreef er al eens een blogpost over. Een dagje Sauna voelt aan als een dagje vakantie! Ik deel deze “hobby” samen met mijn moeder. Samen zijn we al in verschillende sauna’s geweest. Voor mij staat Sauna Dennenmarken op nummer 1 als ik moet kiezen tussen de sauna’s in Limburg.

Totaal ontspannen

Thuis vind ik het moeilijk om helemaal te ontspannen. Er zijn teveel prikkels; het huishouden, bloggen, social media. Er is altijd wel iets te doen. Op het moment dat ik bij Sauna Dennenmarken binnenstap, me omkleed en mijn telefoon opberg in het kluisje, ben ik voor mijn gevoel even afgesloten van de wereld. Ik ervaar dan hetzelfde gevoel als dat ik op vakantie ben. Bij deze sauna zijn er voldoende rustruimtes en er heerst een hele rustige ontspannen sfeer. Zowel buiten op de ligweide als binnen in het zwem- sauna gedeelte. Dat vind ik echt een pluspunt van deze sauna.

Genoeg te doen

Sauna Dennenmarken heeft 7 sauna’s waarvan 5 binnen en 2 buiten. Er is een binnen en buitenbad, een tv-ruimte en een relaxhoek. Je kunt in de winter binnen eten bij de open haard en in de zomer kun je genieten van een lekker wijntje op de ligweide. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam! Het comfort van de ligbedden is echt top, ik heb er dan ook al genoeg powernaps gedaan, want van al die saunagangen zou je zomaar moe worden.

Waar voor je geld

Een los sauna bezoek kost €26,50 in het weekend. De laatste keer hebben we gekozen voor het Relax arrangement, kosten €42,50. Hierbij zit inbegrepen:

[list style=”heart”]
[li]Ontvangst met koffie of thee[/li]
[li]Vrij gebruik van de saunafaciliteiten[/li]
[li]Gebruik van de zonnebank[/li]
[li]Een maaltijdsalade naar keuze[/li]
[li]Cadeautje bij afscheid[/li]
[/list]

Voor €42,50 een dagje uit, inclusief eten vind ik een zeer nette prijs. De zonnebank was een leuke extra, iets wat we normaal niet zouden reserveren. Als afscheidscadeautje kregen we 2 flesjes met scrubzout, zodat je thuis ook nog lekker in de sauna sferen kunt komen!

Absolute nummer 1

Als je je binnen de muren van sauna Dennenmarken begeeft heb je het gevoel of je ergens in Zuid- Frankrijk bent. Vooral de rust en de ontspannen sfeer spreken mij erg aan. We hadden het geluk dat het lekker weer was, dus we hebben ook echt kunnen zonnen en relaxen op de ligweide. Als je net zo een saunaliefhebber als mij bent en er even een dagje tussen uit wilt, kan ik alleen maar zeggen; plan een dagje sauna Dennenmarken!

Ook leuk om te lezen