Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Bueno in Valkenburg – Mijn favoriete tapas restaurant!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Tapas, ik ben er gek op! Als we gaan uiteten kies ik dan ook het liefste voor een tapas restaurant. Genieten van kleine gerechtjes met een fijn wijntje, ik vind het fantastisch! Nadat ik 6x bij Bueno in Valkenburg ben gaan eten, kan ik concluderen dat dit mijn favoriete tapas restaurant is. Daarom verdient Bueno dan ook een review op de blog!

Good food

Het komt niet vaak voor dat ik 6 keer bij hetzelfde restaurant ga eten. Maar ik kan me echt verheugen op een avondje tapas! Bij Bueno kun je kiezen uit 50 verschillende koude, warme en vegetarische gerechten die in eigen keuken worden bereid. Sinds kort heeft Bueno een nieuwe menukaart, met nog meer heerlijke tapas én cocktails. Door de sfeer en de aankleding waan je je een avondje in Spaanse sferen! Het voelt bijna als vakantie : )

Mijn favorieten

[list style=”heart”]
[li]Gamba’s Pil Pil [/li]
[li]Garnalenkroketjes[/li]
[li]Sardientjes[/li]
[li]Courgette pizzaatjes[/li]
[li]Strawberry Daiquiri cocktail[/li]
[/list]

Gastvrijheid

Je kunt nog wel zo een goed eten serveren maar als de gastvrijheid niet goed is weerhoudt het me om terug te gaan naar een restaurant. De vriendelijkheid van het personeel is een van de redenen waarom ik er steeds weer terug ga. Je merkt dat het personeel hart voor de zaak heeft en als team werkt. Bij aankomst word je door de gastheer opgevangen en kun je je voorkeur aangeven of je binnen of buiten wilt eten. Wil je buiten eten terwijl het terras vol zit? Geen probleem, je word geroepen zodra er buiten een tafeltje vrij is. De bediening is niet stug en heeft gevoel voor humor.

Bueno in Valkenburg - mijn favoriete tapas restaurant!

Dus ben je opzoek naar een goed tapas restaurant met een hoge gastvrijheid? Ga dan eens eten bij Bueno in Valkenburg. Ik ben in ieder geval fan!

Liefs,

Ook leuk om te lezen