Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Review Zarqa gezichtsverzorging – voor een stralende huid!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Mijn huid weerspiegelt mijn gezondheid. Als ik slecht eet, weinig slaap en niet sport zie je dit direct terug aan mijn huid. Er zijn mensen die 10 hamburgers kunnen eten, iedere avond laat gaan slapen en 5 repen chocolade kunnen eten en dan nog een stralende huid hebben. Helaas is dit voor mij niet weggelegd. Een aantal weken geleden was mijn huid er weer slecht aan toe, puistjes, pukkels, een vettige gloed, ik voelde me er in ieder geval niet prettig bij. Ik weet niet meer waarom, maar ik stuitte op de producten van Zarqa. Ik gebruik deze producten nu 3 weken en ik ben er erg tevreden over!

De producten

Wat ik merk aan mijn huid is dat mijn talgproductie soms van slag is. Ik heb de laatste jaren al van alles geprobeerd maar ik denk dat mijn hormonen gewoon af en toe doen waar ze zelf zin in hebben. Hormoonschommelingen kunnen je talg huishouding door de war gooien en hierdoor kan de onzuivere huid ontstaan. Ik gebruik van Zarqa 3 producten:

[list style=”arrow-right”]
[li]Pure Skin Cream (Young)[/li]
[li]Calming Face Mask (Face) [/li]
[li]Pure Skin Treatment (Young) [/li]
[/list]

Pure Skin Cream

De producten van Zarqa zijn 100% parfumvrij, voor iemand met een gevoelige huid als die van mij is dit ideaal. Mijn huid kan soms vettig ogen, het is net of er een laagje over mijn huid heen zit. Ik was dus opzoek naar een crème die meteen intrekt en die niet vettig is. Deze Pure skin crème van Zarqa is perfect, hij trekt namelijk meteen in en voelt lekker licht en fris aan!

Zarqa Pure Skin Cream €7,40
Zarqa Pure Skin Cream €7,40

Pure Skin Cream

Calming Face Mask

In periodes dat mijn huid erg onrustig is gebruik ik dit voedend masker om de dag. Zo krijgt mijn huid een extra oppepper. Na het gebruik van dit masker voelt je huid heerlijk zacht aan, ook kalmeert het je huid. Roodheid word zichtbaar minder. Zorg dat je voordat je het masker aanbrengt je huid goed gereinigd hebt!

Calming Face Mask
Calming Face Mask €12,95

Calming Face Mask

Pure Skin Treatment

Deze behandelingslotion voor mee-eters en puistjes vind ik echt helemaal top! Het salicylzuur is effectief bij onzuiverheden en de zinkoxyde heeft een uitdrogend effect. Je kunt deze behandelingslotion voordat je gaat slapen aanbrengen, zo kan het de hele nacht intrekken. Maar als je dit niet prettig vind kun je het ook onder je masker aanbrengen. Het enige nadeel van deze lotion is dat hij wit opdroogt, dus je kunt dit het beste aanbrengen als je alleen thuis bent ; )

Pure Skin Treatment
Pure Skin Treatment €7,55

Pure Skin Treatment

Proberen waard!

Ik gebruik de producten van Zarqa nu 3 weken en ik merk nu al vooruitgang! Door de combinatie van de crème, het masker en de treatment is de talgproductie van mijn huid weer in balans. Naast de Zarqa producten gebruik ik geen andere producten voor mijn huid.

Een tip die ik je echt wil meegegeven; blijf van je puistjes af! Je kunt beter een paar dagen wat meer foundation gebruiken om je puistje te verbergen dat dat je eraan gaat duwen of knijpen. Want geloof mij, je huid gaat eruit zien als een slagveld! Door ervan af te blijven verdwijnen de puistjes vanzelf weer en in combinatie met goede verzorgingsproducten heb je binnen een aantal weken weer een stralende huid!

Mijn huid ziet er echt een stuk beter uit dan 3 weken geleden! Dus heb je last van een onzuivere huid? Probeer dan echt eens de producten van Zarqa! De producten zijn niet zo heel duur, dus het is het proberen waard.

Liefs,

Ook leuk om te lezen