Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Reportage Ibiza markt Lanaken

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Nu we getrakteerd worden op een fantastische nazomer kunnen we het vakantiegevoel zelfs in september nog ervaren. Een Ibiza markt is de perfecte locatie om een zomerse zondagmiddag te vertoeven. Samen met Maud bezocht ik afgelopen zondag de Ibiza markt bij versmarkt Natuurlijk in Lanaken. De kraampjes met kleding, de cocktailbar en de lounge muziek zorgden ervoor dat we het gevoel hadden dat een we een middagje op Ibiza waren.

Ibiza markt

Het was de tweede keer dat ik deze markt bezocht. De eerste keer vond ik dat er weinig kraampjes stonden met echt leuke kleding en accessoires. Ik zag direct dat het deze keer anders was. De kraampjes waren bijna verdubbeld en ik heb me moeten inhouden om niet met zakken vol thuis te komen. Het warme weer zorgde er uiteindelijk voor dat ik niet mijn halve wintergarderobe al in mijn kledingkast heb hangen. Want winterkleding shoppen in 27 graden blijft toch een beetje raar ; )

Reportage Ibiza Market After Summer Edition

Reportage Ibiza Market After Summer Edition

Reportage Ibiza Market After Summer Edition

Reportage Ibiza Market After Summer Edition

The Ibiza feeling

Laten we eerlijk zijn, een Ibiza markt kan alleen slagen als het goed weer is. Je komt namelijk niet echt in de sfeer als het met bakken uit de lucht komt. Het weer, de aankleding, de cava en de muziek zorgden voor een middagje Ibiza. Aan alle details was gedacht, denk aan loungebankjes, lampionnen en heerlijke cocktails. Het is toch fantastisch dat je op 11 september met een cava in je hand en een zonnebril op je neus het gevoel hebt dat je op vakantie bent.

Ibiza Market After Summer Edition

Ibiza Market After Summer Edition

Ibiza Market After Summer Edition

Ibiza Market After Summer Edition

Food & Drinks

Bij een Ibiza markt horen natuurlijk lekkere drankjes en heerlijke hapjes. Vooral aan de drankjes was gedacht; je kreeg er cocktails, cava, smoothies, verse jus d’orange en er was een speciaal Ibiza drankje te koop. Ook aan de innerlijke mens was gedacht. Zo kon je kiezen uit saté, sushi, hamburgers en een broodje gehakt van Saveurs. Net zoals de vorige keer koos ik voor het broodje gehakt en die is “om je vingers bij af te likken”, zo lekker. Ook nam ik nog wat sushi mee naar huis. Het was een heerlijk culinair dagje! : )

Ibiza Market After Summer Edition

Ibiza Market After Summer Edition

Ibiza Market After Summer Edition

Samen met Maud waande ik me een middagje in Ibiza. We hadden beide het gevoel dat we op vakantie waren! We hebben dan ook genoten van de cava, het eten, de zon en de sfeer!

Ibiza Market After Summer Edition

Ibiza Market After Summer Edition

Je vraagt je misschien af waar deze fantastische foto’s vandaan komen, deze zijn gemaakt door Maud. Wil je meer van haar foto’s zien? Check dan haar instagram, je volgt haar op Instagram via @hashtagmaud

Liefs,

Misshappyhippy

Ook leuk om te lezen