Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Review Leptin Teatox

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Ik weet niet of het woord detox al in de dikke van dale staat, maar zo niet, dan moet het er zeker in komen te staan. Tegenwoordig tel je bijna niet meer mee als je geen detox kuur hebt gedaan. Je hebt verschillende soorten detox kuren. Zo is er detox thee, zijn er detox maskers, detox diëten en er bestaan zelfs detox vakanties. Van de meeste detox behandelingen val je ook kilo’s af en omdat dit niet mijn doelstelling was, heb ik gekozen voor de detox thee. Dit leek mij de lichtste variant en het makkelijkst vol te houden. In deze blogpost vertel ik wat de werking is van de teatox en vertel ik je mijn ervaringen met de teatox thee van Leptin.

Wat doet de detox thee?

De detox thee van Leptin is speciaal ontwikkeld om het lichaam te ontgiften en te reinigen. Deze thee is 100% natuurlijk en het bevat de hoogst mogelijke kwaliteit ingrediënten. Naast ontgiften en reinigingen werken de voedingstoffen nauw samen om je lichaamsvet te verminderen. Een win- win situatie hoor ik je denken!

Morning boost

Van de morning boost (de naam zegt het al) krijg je een energieboost, ook zorgt het voor mindere eetlust en het laat je organen sneller werken. Je voelt hem al aankomen, deze morningboost verhoogt je stofwisseling, waardoor er vetverbranding ontstaat. Je zult het misschien niet geloven, maar ik voelde me door deze morning boost echt fitter. Ik heb er zelfs over nagedacht om deze thee gewoon standaard iedere morgen te drinken. Ook kreeg mijn huid door de thee een natuurlijke glow, helemaal healthy!

Morning boost Leptin teatox

Night cleanse teatox

De night cleanse teatox zorgt ervoor dat je lichaam word gereinigd en ontgift. De detox thee bevordert een efficiënte darmfunctie (ga je ook merken) en reinigt het spijsverteringskanaal. Conclusie is dat je stofwisseling wordt verhoogt, je nachtrust verbetert en je eetlust vermindert. Je hebt meer energie en een minder opgeblazen gevoel.

Night cleanse Leptin teatox

Werking en resultaat

Ik heb gekozen voor het Leptin Teatox 14 dagen pakket. Nadat ik begin dit jaar al een 28 daagse teatox had gedaan vond ik het na een drukke periode weer tijd voor een detox kuur. Mijn doel van de kuur was om wat fitter te worden én om mijn huid die natuurlijk glow te geven. Ja je leest het goed, afvallen hoorde hier niet bij. Ondanks dat de teatox ook echt je stofwisseling verhoogt en je darmfunctie efficiënter maakt, val je geen kilo’s af als je daarnaast “normaal” blijft eten. Ik raad je daarom aan om naast de teatox kuur erop te letten dat je geen suikers, alcohol of vette dingen binnenkrijgt. Je lichaam wordt namelijk gereinigd, dan is het zonde als je je daarnaast blijft volproppen met troep. Wil je weten wat je wel en niet moet eten? Ik schreef er een blogpost over.

Je kunt een detox kuur het beste in een rustige periode inplannen. Zo zijn er minder verleidingen en heb je meer tijd om gezond te eten, te sporten en vroeg naar bed te gaan. Ik zelf plan een detox kuur altijd in na een hectische periode of een periode waarin ik ongezond heb geleefd en niet veel heb gesport. Ik vind dat mijn lichaam en geest dan wel weer even een opfrisbeurt kunnen gebruiken.

Review Leptin teatox - een natuurlijke glow voor je huid!

Nu komt natuurlijk de vraag; heeft het ook geholpen? Net zoals de vorige keer kan ik volmondig JA antwoorden. Ik vind het fijn om af en toe voor mezelf een break momentje in te plannen. Even terug naar de basis, gezond eten, sporten en vroeg naar bed. De teatox kuur geeft je dat zetje in je rug wat je nodig hebt. De morningboost zorgde ervoor dat ik fit aan de dag begon en de night cleanse voor een versnelde stofwisseling. Mijn 2 doelen, fitheid en een gezondere huid, werden beide bereikt! Verder heb ik geen last van bijwerkingen van de teatox thee, je stoelgang word wel wat makkelijker op gang gebracht en soms had ik last van krampen. Maar dit duurde maar even en ze waren niet heftig! Je lichaam word gereinigd, dus op zich is dit ook logisch.

Wil je na de zomer het BBQ vet laten verdwijnen en je lichaam weer even resetten? Plan dan een break moment voor jezelf, de teatox van Leptin geeft je dit zetje in de rug!
Oh ja, via detoxshop.nl kun je makkelijk een detoxkuur bestellen. Dit is een Nederlandse webshop waardoor de verzendkosten normaal zijn. Het Leptin 14 dagen teatox pakket kost €20,95.

Liefs,

Ook leuk om te lezen