Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Review Pure Clay Detox Masker van L’oréal Paris

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Wie mij goed kent weet dat ik gek ben op crèmes en maskers. Ik kan er echt van genieten om na een drukke dag in bad te gaan met een maskertje op. Dat is echt een momentje voor mezelf. Ik heb in de afgelopen jaren dan ook al genoeg maskers uitgeprobeerd. Zoals ik in een vorige blogpost al vertelde is alles waar het woord “detox” in voorkomt helemaal hip. Dus toen L’oréal met een detox masker op de markt kwam wilde ik dit natuurlijk uitproberen.

Pure Clay Maskers

Er zijn 3 verschillende pure clay maskers te koop. Zo is er een groen, rood en zwart potje. Het groene potje is een zuiverend masker en werkt goed bij een iets vettere huid. Het rode masker verkleint je poriën en is goed tegen droge plekjes. Glimt je huid snel? Dan kun je je huid ontgiften met het detoxmasker, het zwarte potje. Omdat elke zone van je gezicht zijn eigen “struggles” heeft kun je dus op iedere zone een ander masker aanbrengen. Omdat mijn huid nogal kan glimmen, heb ik gekozen voor het detoxmasker (het zwarte potje) en zal ik deze reviewen in deze blogpost.

Pure Clay Detox Masker L'oréal Paris

Structuur

Het masker heeft een fijne kleiachtige structuur en smeert zich makkelijk uit. Om het beste resultaat te bereiken breng je het masker 2 tot 3x keer per week aan op een perfecte gereinigde huid. Je laat het 5 tot 10 minuten drogen. Als je het masker aanbrengt is het donkergrijs, je zult merken dat het na 10 minuten lichtgrijs is geworden. Het droogt volledig op en gaat niet brokkelen, het voelt als het ware aan als een tweede huid. Het voordeel van dit masker is dat het maar kort hoeft te drogen, dus ook bij weinig tijd kun je je huid toch even verwennen met een maskertje.

Pure Clay Detox Mask
Links: structuur en kleur bij het aanbrengen. Rechts: masker is opgedroogd na ongeveer 10 minuutjes.

Resultaat

Ik gebruik dit masker nu ongeveer 3 weken en heb het 6 keer aangebracht. Mijn huid is rustiger, straalt meer en glimt minder. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin mijn bedenkingen had bij dit masker, als je de slogans moet geloven krijg je tegenwoordig van ieder masker en crème “een stralende huid”. Je moet het masker wel een aantal weken gebruiken, na 2x aanbrengen merkte ik niet direct verschil. Door dit masker word een teveel aan talg geabsorbeerd, door het herhaaldelijk te gebruiken ga je écht resultaat zien. Net zoals een detox voor je lichaam word je huid als het ware ontgift waardoor deze weer gaat stralen. Nu zou je denken dat door het ontgiften en het absorberen van talg je huid word uitgedroogd, maar dit is totaal niet het geval. Je huid voelt na gebruik fris en zacht aan.

Pure Clay Detox Masker L'oréal Paris

Dit Pure Clay Detox Masker van L’oréal Paris is te koop bij vrijwel alle drogisterijen voor €9,95. Je kunt het wéken gebruiken, dus ik vind het ook absoluut niet duur. Dus wil je je huid ook in de winter laten stralen? Probeer dan zeker eens de pure clay maskers van L’oréal Paris.

Ook leuk om te lezen