Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Nationale Glamour day 2016

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Online shoppen vind ik persoonlijk de uitvinding van de eeuw. Geen lange wachtrijen bij de kassa, geen parkeergeld en geen rijen bij de paskamers. Het enige nadeel aan online shoppen is, het kent geen gezelligheid! De dagen dat ik nu in de stad te vinden ben kan ik op 1 hand natellen, dat vind ik toch wel een beetje jammer. Een dagje shoppen met een vriendin is buiten dat je hele leuke dingen aanschaft natuurlijk ook gewoon heel gezellig. Afgelopen zaterdag was het Nationale glamour day, dus voor mij en Steef de perfecte gelegenheid om nog eens gezellig een dagje te gaan shoppen.

Glamourday

Glamour day vind 2 keer per jaar plaats. In maart shop je de voorjaarscollectie en in oktober de najaarscollectie. je ontvangt bij veel winkels 20% korting op de gehele collectie en dat is natuurlijk lekker meegenomen! Glamour day is een traditie geworden van Steef en mij, we doen het al jaren. Het is ons dagje qualitiy time. Afgelopen maart zijn we niet geweest, omdat Steef toen zwanger was. Daarom hadden we zaterdag 1 oktober dan ook al lang van te voren met grote letters in onze agenda gezet.

Nationale glamourday 2016

Naast dat je 20% korting ontvangt op de hele collectie, staat er bij veel winkels ook wat lekkers klaar. Shoppen met Glamour day is gewoon heel gezellig, iedere winkel zet zijn beste beentje voor en het personeel is goed gemutst.
Een tip die ik je wel wil meegeven als je naar Glamour day gaat: ga lekker vroeg. We liepen zaterdag al om 10.00 uur in de stad. Je vind dan én nog een parkeerplaats én je hebt voor de echte drukte je outfits al bij elkaar geshopt! Hoppatakeej..

Shop till you drop

Doelloos shoppen is niks voor mij, ik vind het fijn om van te voren een idee te hebben van welke kleding ik “nodig” heb. Vrijdagavond ruimde ik mijn kledingkast op en ruilde ik mijn zomerkleding in voor winterkleding. Daarna had ik een goed beeld van welke dingen ik nieuw wilde aanschaffen. Maar.. shoppen is soms best een dingetje op zich. Ben je naar iets op zoek, dan vind je niets en ga je gewoon eventjes de stad in, dan vind je altijd de leukste dingen.

Maar deze zaterdag was een goede dag, het zonnetje scheen (en dat op 1 oktober), het was super gezellig én we hebben beide hele leuke items gescoord. Alles wat op mijn lijstje stond heb ik kunnen vinden en daar kan ik toch wel heel eventjes gelukkig van worden.

Nationale glamourday 2016

De aankopen

Mijn aankopen kocht ik bij; de Sting, Only, Zara en H&M. Het zijn een paar basic items, waarmee ik eindeloos kan combineren. Ook ging ik los met kleurtjes, en liet ik de altijd zo veilige zwarte items liggen. Binnenkort ga ik met Maud op pad om foto’s van wat leuke najaars outfits te maken. Hierin zul je mijn aankopen van Glamour day voorbij zien komen.

Nationale glamourday 2016

We hebben beiden genoten van deze glamour shopping day en laten dit evenement volgend jaar zeker niet aan ons voorbij gaan. Want qua gezelligheid wint offline shoppen het toch zeker van de online variant!

Liefs,

Misshappyhippy

Ook leuk om te lezen