Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Pukka detox thee – biologisch theeleuten

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

De herfst is een tijd voor verandering. We gaan van de hete, droge hitte van de zomer naar het koele en vochtige klimaat van de herfst. Zoals je misschien al weet ben ik totaal geen fan van de herfst en winter. Het enige wat ik fijn vind aan deze tijd van het jaar, is om onder een dekentje te kruipen met een warme kop thee. Je hebt tegenwoordig oneindig veel verschillende soorten thee, maar mijn favoriet op dit moment is de thee van Pukka.

Detox thee

Op de een of andere manier heeft het woord detox een bepaalde aantrekkingskracht op me. Als ik iets zie staan waar detox op staat, wil ik altijd even kijken wat het is. Het was dan ook niet moeilijk om een keuze te maken uit het grote thee assortiment van Pukka. Waarom deze detox thee? Detox thee bevat geen cafeïne, reduceert stress en ondersteunt je concentratievermogen. De ingrediënten die je nodig hebt om een werkdag goed te beginnen!

Pukka detox thee - Biologisch theeleuten

Smaak

Deze detox thee bevat anijs en knapperige venkel. Als je anijs niet lekker vind dan adviseer ik je deze thee niet te kopen, de geur en smaak is namelijk erg overheersend. Ik ben gek op anijs, dus voor mij is dit juist een voordeel. Je ruikt de anijs geur namelijk door het doosje heen! De thee moet 5 minuten trekken, normaliter krijg je dan een sterke thee. Maar de thee heeft een lichte kleur en is een ware smaakbeleving voor je zintuigen!

Pukka detox thee - Biologisch theeleuten

Biologisch

De thee van Pukka is voor vrijwel iedereen geschikt en 100% biologisch, vegetarisch en veganistisch. De thee bevat geen cafeïne, tarwe, gluten, zuivel, soja en noten.
Anijs (40%), venkelzaad (20%), kardemom zaad (15%), zoethoutwortel, korianderzaad, selderij zaad

Deze thee geeft zowel je lichaam als geest een frisse start! Naast de detox thee heeft Pukka ook nog heel veel andere varianten, je vind deze via pukkaherbs. Een doosje met 20 zakjes kost €3,99

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen