Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Woodz – good food in het Limburgse Heuvelland

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Woodz, dat is opgericht door 3 Limburgse ondernemers is sinds 3,5 maand geopend en ligt in het mooie Limburgse Heuvelland. Je kunt er ontbijten, lunchen en dineren. In de zomer kun je geheel in Ibiza style genieten van het mooie uitzicht op het panoramaterras. Maar ook in de winter is het binnen goed vertoeven, er heerst namelijk een heerlijk huiskamergevoel.

Buiten

De ligging van Woodz is echt fantastisch; je hebt namelijk een prachtig uitzicht vanaf het panoramaterras. Helaas was het afgelopen zondag te koud om buiten te zitten, maar je gaat hier me hier komende zomer zeker nog eens terug vinden. Je ziet dat er aandacht is besteedt aan details, zo is het gehele terras ingericht in Ibiza style. Denk dan bijvoorbeeld aan een buitenhaard, lounge gedeelte, hangmat, veel hout en felle kleurtjes. Als misshapphippy kan ik daar oprecht blij van worden!

Woodz - good food in het Limburgse Heuvelland!

Woodz - good food in het Limburgse Heuvelland!

Naast genieten op het panoramaterras kun je in de zomer ook een frisse duik nemen in het verwarmde zwembad. Ik kan me zo voorstellen dat als je op een bedje met een cocktail in je hand ligt te chillen in de zon, je het gevoel hebt dat je op vakantie bent.

Woodz - good food in het Limburgse Heuvelland!

Binnen

Het eerste waar ik aan dacht toen ik Woodz binnen stapte, was “wat is het hier gezellig”. Er heerst een heerlijk huiskamer gevoel, waar je makkelijk een regenachtige zondagmiddag kunt doorbrengen. Ondanks dat de winterperiode totaal niet mijn favoriet is, kan ik er wel van genieten om heerlijk knus te gaan lunchen met een lekker kopje thee.

Woodz - good food in het Limburgse Heuvelland!

Woodz - good food in het Limburgse Heuvelland!

Woodz - good food in het Limburgse Heuvelland!

Woodz - good food in het Limburgse Heuvelland!

Food

Zo hip als de naam, zo hip ziet ook de kaart uit. Je zou spontaan goede zin krijgen door al die felle kleurtjes. De kaart van Woodz is simpel maar heeft voor ieder wat wils. Je kunt kiezen voor een salade, panini, een rijk belegde boterham, een soepje of een tosti. Ik koos voor een boterham “Rome” carpaccio met truffelmayonaise en parmezaanse kaas. Daarna had ik nog zin op “iets” en ging ik voor een heldere kippen/groentesoep. Het eten was echt lekker en super vers!

Woodz - good food in het Limburgse Heuvelland!

Woodz - good food in het Limburgse Heuvelland!

Woodz - good food in het Limburgse Heuvelland!

Woodz - good food in het Limburgse Heuvelland!

Het lijkt me leuk om deze winter eens te gaan ontbijten bij Woodz. Ook zie ik me volgend jaar zomer al helemaal zitten loungen op dat mooie panoramaterras. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, Woodz is voor mij hip, anders en helemaal 2016 proof!

Natuurlijk ging ik er niet alleen lunchen, maar samen met happyhippy fotograaf Maud, die deze mooie foto’s heeft gemaakt. Meer foto’s van haar zien? Je volgt haar via instagram onder de naam hashtagmaud.

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen