Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

De lekkerste carpaccio eet je bij Perron 21!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Valkenburg kent veel eetgelegenheden die voornamelijk zijn gevestigd in de Grotestraat. Iedereen heeft hier zo wel zijn vaste adresjes. Als je me een beetje volgt weet je dat ik het leuk vind om nieuwe hotspots te ontdekken. Daarom ben ik afgelopen zondag samen met Maud een hapje gaan eten bij Perron 21. Het is een vernieuwd concept en bestaat uit een gastro en lounge. Onze bedoeling was om “even” een uurtje te gaan lunchen, maar uiteindelijk zijn we er uren blijven hangen. Ook heb ik die middag de lekkerste zalmcarpaccio ever gegeten!

Vernieuwd concept

Begin november vond de heropening van Perron 21 plaats. Hotel Tummers wilde graag het restaurant loskoppelen van het hotelgedeelte. Uit dit idee is Perron 21 ontstaan, de naam verwijst naar het oudste treinstation van Nederland dat aan de overzijde ligt. Het nieuwe concept bestaat uit een Gastro & Lounge. Als je binnenkomt ligt links het loungegedeelte en rechts de gastro oftewel het restaurant.

In de lounge kun je genieten van een makkelijke maaltijd die je op elk moment van de dag smaken. Je kunt er lunchen met vrienden of gewoon gezellig een drankje doen. Het is vooral gemoedelijk relaxen met een glaasje prosecco on the side!

De  lekkerste carpaccio eet je bij Perron 21

De  lekkerste carpaccio eet je bij Perron 21

In het gastronomisch restaurant kun je genieten van een drie- of viergangen menu en kun je een wijn uitkiezen uit de uitgebreide wijnkaart. Ook niet onbelangrijk is dat het restaurant voor het vierde jaar bekroond is met een Michelin BIB Gourmand.

De  lekkerste carpaccio eet je bij Perron 21

De  lekkerste carpaccio eet je bij Perron 21

Het gevoel

Als je het lounge gedeelte binnenstapt omarmt je direct een gevoel van een huiselijke gezelligheid. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd, er heeft namelijk een grote restyling plaatsgevonden. Het doel was om de gezelligheid van voorheen te behouden, maar ook te denken aan de nieuwe jonge generatie zodat jong en oud samenkomen. Alles past bij elkaar en het oogt als een gezellig geheel.

De lekkererste carpaccio eet je bij Perron 21

De lekkererste carpaccio eet je bij Perron 21

Ook vindt je er een paar elementen terug die refereren aan de naam. Denk hierbij aan een vintage koffer waarvan een tafel is gemaakt. Achterdoor vind je een heuse loungehoek, waar ik me makkelijk een middagje zie chillen met vriendinnen. Loungen is tegenwoordig helemaal hip en bij perron 21 kun je loungen in stijl. Het is nét iets chiquer dan een gemiddelde lounge of cocktailbar en dat maakt perron 21 dan ook een echte nieuwe hotspot!

De  lekkererste carpaccio eet je bij Perron 21

De  lekkererste carpaccio eet je bij Perron 21

lekkerste carpaccio

Afgelopen zondag heb ik de lekkerste zalmcarpaccio ooit gegeten. De vis was zo vers en dun gesneden, hij smolt gewoon op je tong. Ik ben serieus 3 keer gestopt met eten, omdat ik niet wilde dat het op was. Dit eten smaakt naar meer, ik wil dan ook graag eens gaan eten in het restaurant.

De  lekkererste carpaccio eet je bij Perron 21

De  lekkererste carpaccio eet je bij Perron 21

Dus, wil je graag eens de lekkerste carpaccio proeven én loungen in stijl? Ga dan zeker eens langs bij Perron 21. Dominique en Inez bedankt voor de gastvrijheid, we voelden ons helemaal thuis!

De  lekkererste carpaccio eet je bij Perron 21

De  lekkerste carpaccio eet je bij Perron 21

De fotocredits van deze food en lifestyle foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen