Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Teazone – uniek food, drink & lifestyle concept!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Wat kun je nu beter doen op een herfstachtige zondagmiddag dan thee drinken in een gezellige tearoom? Afgelopen zondag was ik samen met Maud bij Teazone in Maastricht. Een uniek concept, waar je thee en koffie kunt drinken en kunt genieten van een heerlijk zelfgemaakt stukje gebak. Daarnaast laat je je inspireren door de zorgvuldig uitgezochte aankleding en woonartikelen, die vrijwel allemaal te koop zijn. We werden prettig ontvangen en lieten ons verrassen door alles wat Teazone te bieden heeft.

Het concept

Het concept van teazone is vrij uniek. Ik vind het moeilijk om het in een paar woorden uit te leggen. Naast dat je kunt kiezen uit 1 van de 160 verschillende soorten theeën en 9 verschillende espresso’s, kent teazone ook een “shop in shop” concept. Over de aankleding en decoratie is zorgvuldig nagedacht en je kunt er invloeden vanuit de hele wereld vinden. Toen ik Teazone binnenstapte overviel me gelijk een soort van huiselijke gezelligheid.

Teazone - uniek food, drink & lifestyle concept!

De inrichting is een combinatie van invloeden van verschillende landen. Zo laten me de sierlijke theepotten aan Marokko denken, de dierenhuiden aan Afrika en de houten elementen aan Bali. Ik vind het altijd mooi om te zien als er over een concept is nagedacht en er oog is voor detail.

Teazone - uniek food, drink & lifestyle concept!

Teazone - uniek food, drink & lifestyle concept!

Persoonlijk advies

Maar welke van die 160 soorten thee moet je dan in godsnaam kiezen? Als je net als ik geen idee hebt kun je dit gewoon aangeven. Ik hou bijvoorbeeld van cocos en anijs en Maud van de iets zoetere, fruitige thee. We gaven dit door en kregen beide een heerlijke thee aangeboden, speciaal aangepast naar onze wensen.

Teazone - uniek food, drink & lifestyle concept!

Teazone - uniek food, drink & lifestyle concept!

Teazone - uniek food, drink & lifestyle concept!

Smaaksensatie

Bij de thee zaten ook 3 kleine koekjes. Normaliter ben ik niet zo’n snoepkont, maar tegen koekjes zeg ik nooit nee. Deze koekjes waren zo lekker dat het naar meer smaakte. Dus nadat we ieder een theepotje leeg hadden werd het tijd om het zelfgemaakt gebak te proeven. Als brownie fan was mijn keuze al snel gemaakt. Maud koos voor witte chocolade met frambozen gebak. Achteraf had ik een beetje spijt van mijn brownie want het gebak van Maud was een ware smaaksensatie!

Teazone - uniek food, drink & lifestyle concept!

Teazone - uniek food, drink & lifestyle concept!

and more…

Naast bovenstaande is er ook nog Hotel Bouteaque, dat onderdeel is van Teazone. Dit hotel heeft 5 unieke kamers, die allemaal even gezellig en stijlvol zijn ingericht. Sinds kort heeft Teazone ook een aparte studeerkamer, waar je je met een koffie of thee on the side in alle rust kunt voorbereiden op je tentamens.

Teazone - uniek food, drink & lifestyle concept!

Teazone - uniek food, drink & lifestyle concept!

Je leest het al, ik ben enthousiast! Teazone is de perfecte tussenstop tijdens een dagje winkelen of je spreekt er af voor een gezellige high tea met je vriendinnen. De fotocredits van deze food & lifestyle foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen