Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Review Scholl velvet smooth nagelvijl

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Verzorgde nagels vind ik erg belangrijk; ik lak en vijl mijn nagels dan ook om de dag. Een tijdje geleden heb ik een aantal keren gellak gebruikt. Dat is toch wel super handig én je nagels zien er altijd verzorgt uit. Het nadeel van deze gellak is dat het niet goed is voor de sterkte van je nagels. Ook mijn nagels hebben hieronder geleden en daarom ben ik de afgelopen maanden als een gek in de weer geweest met nagelharder en nagelriem olie. Het regelmatig gebruiken hiervan heeft geholpen en mijn nagels zijn weer lang en sterk. Dit wil ik natuurlijk graag zo houden! Er gaat nogal wat tijd zitten in het dagelijks verzorgen van je nagels. Gelukkig heb ik sinds kort de Scholl velvet smooth elektrische nagelvijl. Omdat ik hier zo tevreden over ben lees je vandaag mijn review en vertel ik je waarom iedere vrouw deze handige gadget in huis moet hebben.

Nagels die smooth zijn

De velvet smooth nagelvijl is een elektrische nagelvijl met 3 verschillende koppen. Met kop 1 vijl je je nagels, met kop 2 vijl je de bovenkant van je nagels en vijl 3 geeft je nagels een mooie glans. Iedere kop heeft 2 snelheids- standen. Na het gebruik van deze Scholl nagelvijl zien je nagels er netjes en verzorgd uit.

Scholl velvet smooth nagelvijl review

Af en toe is het goed om je nagels even “te laten ademen” zo kunnen ze van binnen uit herstellen. Ik breng dan geen nagellak aan. Wel gebruik ik dan altijd wat nagelriem olie, je nagels worden dan gehydrateerd en kunnen beter herstellen. Ik gebruik hiervoor de scholl smooth nagelriem olie, die meegeleverd wordt bij de velvet smooth nagelvijl.

Scholl velvet smooth nagelvijl review

Simpel in gebruik

De nagelvijl is erg makkelijk in gebruik; dat vind ik zelf erg handig. Vooral als ik een hele dag in de weer ben geweest met poetsmiddelen zien mijn nagels er afgrijselijk uit. Maar ik heb dan niet altijd de tijd om een hele manicure te doen. Voor deze momenten is deze velvet smooth nagelvijl echt super handig! Binnen 5 minuutjes zien je nagels er weer toonbaar uit.

De bovenste foto is van voor het gebruik van de nagelvijl en de onderste foto is van erna. Voor het allermooiste resultaat kun je het beste een dun laagje nagelharder aanbrengen. Op de onderste foto draag ik geen nagellak.

Scholl velvet smooth nagelvijl review
Scholl velvet smooth nagelvijl review

Nog handiger is deze vijl voor het verzorgen van je teennagels, en laten we eerlijk zijn, dat is niet het fijnste klusje. Normaliter ben ik hier altijd wel even mee bezig, maar met deze nagelvijl ben je er binnen 10 minuutjes mee klaar. Omdat je teennagels in de winter weinig frisse lucht krijgen, is het goed om deze ook af en toe wat aandacht te geven. Je teennagels zijn over het algemeen wat dikker, maar door de hoogste stand te gebruiken, vijl je je nagels makkelijk in vorm. Met kop 2 vijl je de bovenste laag weg om vervolgens met kop 3 je nagels weer een mooie glans te geven. Hoppatakeej en klaar is kees!

Scholl velvet smooth nagelvijl review

Wel of niet aanschaffen?

Zoals je kunt lezen ben ik erg tevreden over de Scholl Velvet Smooth nagelvijl. De vijl heeft voor mij alleen maar voordelen; door de gebruiksvriendelijkheid spaar ik een hoop tijd én heb ik binnen een mum van tijd verzorgde nagels. De vijl heeft één klein nadeel; soms kan deze namelijk even haperen. Daarom moet je de vijl rustig over je nagels laten gaan en niet al te veel kracht uitoefenen.

De velvet Smooth nagelvijl is te koop voor €39,95. Maar is ook bij veel webshops in de aanbieding voor €29,95. Ik kan me zo voorstellen dat je dit best prijzig vindt voor een nagelvijl. Maar als je al het geld optelt wat je normaal kwijt bent aan vijlen en nagelverzorging, heb je hier op den duur profijt van. De koppen kunnen gaan slijten, maar hier zijn na-vullingen voor te koop, dit navulpakket kost €9,95.

Ben je net zo een nagel freak als mij? Dan moet je deze gadget gewoon in huis hebben.

Wat is jouw ervaring met de Velvet Smooth nagelvijl?

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen