Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Shop the accessoires – bruintinten & felle kleuren

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vaste fotograaf Maud van hashtagmaud op pad gegaan om fashion foto’s te maken. Het was immers een tijdje geleden. De aankomende weken zal er weer een serie fashion blog posts langs komen. Deze keer word het een “shop the accessoires” serie. Alle accessoires zijn te koop in de Misshappyhippy webshop. Ik heb wat setjes voor jullie samengesteld, je ziet dan veel beter of de accessoires wat voor je zijn! In deze blogpost laat ik zien hoe je bruintinten kunt combineren met felle kleuren. Ik zelf hou erg van deze stijl. De felle kleuren geven je outfit wat meer pit en de bruintinten zorgen ervoor dat je de accessoires ook naar je werk kunt dragen.

Kleuren waar je vrolijk van wordt

In het winterseizoen is het soms moeilijk om wat kleur toe te passen in je outfits. Maar je ziet dat de kleur bruin perfect samen gaat met deze felle kleuren. Zo geef je je outfit meteen iets extra’s en tover je je donkere winteroutfit om tot een vrolijk geheel!

Shop de accessoires - bruintinten & felle kleuren

Shop de accessoires - bruintinten & felle kleuren

Shop de accessoires - bruintinten & felle kleuren

Shop the accessoires

Dit hippe tasje met kwastje is het perfecte item voor dit voorjaar. Je kunt het tasje namelijk combineren met je winteritems, maar het staat ook leuk bij felle kleuren en spijkerstof!

Bruine tas met kwastje

Deze sjaal met motief is hét perfecte item om een statement mee te maken. Je kunt de sjaal dragen om je outfit iets extra’s te geven, maar je kunt hem ook als omslagdoek gebruiken voor bijvoorbeeld over je bikini. Een echte musthave!

Sjaal/omslagdoek taupe

Ik ben helemaal gek op deze druppel oorbellen! Ze geven je outfit of the day net dat beetje extra!

Druppel oorbel groen - Casa de chi

De fotocredits van deze fashion foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Wat vind jij van felle kleuren in de winter?

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen