Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Laat je mooiste foto’s afdrukken op plexiglas of aluminium!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Een huis voelt pas echt als een thuis als je er persoonlijke spullen in toepast. Dit kan van alles zijn; denk aan een kastje van oma, spullen van je favoriete vakantieland of een foto van je huisdier. Zelf hou ik er niet van om heel veel foto’s te verspreiden in bijvoorbeeld de woonkamer. Ik kies er liever voor om één mooie foto, waar je een bijzondere herinnering aan hebt groot aan de muur te hangen. Zo geef je je interieur een persoonlijk tintje én je hebt meteen een eyecatcher. Via fotoopglasland.nl en aluminiumland.nl kreeg ik de kans om een foto te laten afdrukken op zowel plexiglas als aluminium. Ik ben echt verrast door het resultaat en dit is zeker een echte musthave!

Uitzoeken van de foto’s

Ik mocht een foto laten drukken op plexiglas en een foto op aluminium. Het formaat van beide foto’s is 80 x 60 cm, dit lijkt heel groot maar ik vind het een perfecte afmeting. Moeilijk was wel om mooie foto’s uit te zoeken. Na met Luc overlegd te hebben, besloten we om geen foto van ons samen te laten afdrukken. We hebben immers al tig foto’s in lijstjes staan. We besloten uiteindelijk om voor mooie foto’s van onze vriendengroepen te gaan. De foto waar ik samen met mijn vriendinnen opsta, werd op een fotoshoot gemaakt en de andere foto werd gemaakt opstap door een fotograaf. Het zijn hele verschillende foto’s, maar dat vinden we eigenlijk wel leuk.

Je mooiste foto's laat je drukken op plexiglas of aluminium!

Buiten dat we dit hele leuke foto’s vinden, horen er ook mooie herinneringen bij. De foto van mijn vriendinnen werd gemaakt op het vrijgezellenfeest van Steef en de foto van onze vriendengroep werd gemaakt toen we opstap waren in Eindhoven, nadat we onze jaarlijkse surprise avond hadden gevierd. Beide herinneringen met een gouden randje.

Plexiglas of Aluminium

De ene foto is donker en heeft heel veel kleur, daarentegen is de andere foto heel rustig met veel wit. Ik heb er bewust voor gekozen om de donkere foto op aluminium te laten drukken en de lichte foto op glas. Vraag me niet waarom, maar ik had hier een goed gevoel bij. Persoonlijk vind ik de foto op glas mooier, deze oogt iets meer stijlvoller. Ook is de foto haarscherp gedrukt en de glans van het glas maakt het geheel nóg chiquer.

Je mooiste foto's laat je drukken op plexiglas of aluminium!

De foto op aluminium is ook haarscherp en heeft een matte glans. Deze zorgt voor een stoer effect!

Je mooiste foto's laat je drukken op plexiglas of aluminium!

Toen ik thuiskwam van mijn werk had Luc het pakket uitgepakt, de gedrukte foto’s lagen naast elkaar op tafel. Ik stond echt even perplex en ben heel blij met het resultaat.

Bestelproces en verzending

Wat is het toch fijn als een bestelproces lekker simpel is. Het systeem is zo gemaakt dat je geen verkeerde foto kúnt bestellen. Als een foto niet de juiste resolutie heeft dan word deze niet geaccepteerd. Ook worden er formaten geadviseerd, wat wel zo handig is. Vervolgens kun je de foto bewerken en ervoor kiezen om je foto in sepia of zwart/wit te laten drukken. Als laatste kies je een ophangsysteem; ik heb gekozen voor een aluminium frame, zo kun je je foto zwevend ophangen. Bestellingen worden binnen 5 dagen verzonden én goed verpakt met noppenfolie en stootranden voor een veilige verzending.

Ben je opzoek naar een eyecatcher voor in je huis met een persoonlijk tintje? Dan kan ik een foto gedrukt op plexiglas of aluminium echt aanraden. Het is weer eens wat anders dan een aantal fotolijstjes naast elkaar en een echte toevoeging aan je interieur! Deze gedrukte foto’s krijgen zeker een mooi plekje in ons nieuwe huis : )

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen