Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Afgelopen zondag was ik voor de tweede keer aanwezig op de Ibiza Xperience fair, samen met Birgit en Maud bezocht ik deze ‘feel good’ markt. Het goede weer zorgde ervoor dat we al een beetje in de stemming kwamen. Vorig jaar maakte ik een uitgebreide reportage, deze keer geef ik je de vijf must sees van deze Ibiza Xperience fair. Het was een dagje met lekker eten, shop till your drop, heerlijke cocktails en goede muziek. En daar wordt Misshappyhippy altijd heel erg blij van!

1. Ibiza feeling

Als ik aan Ibiza denk, dan denk ik aan felle kleuren, hippies, lounge muziek, cocktails en vooral de relaxte sfeer. ‘The Ibiza feeling’ is niet voor niks een waar begrip geworden. Ondanks dat deze Ibiza Xperience fair binnen plaatsvindt, omarmt me toch echt dit gevoel. Daarom staat op nummer 1 niet specifiek een ‘must see’ maar een ‘must feel’ en daarmee bedoel ik het Ibiza gevoel in het algemeen.

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

2. Cocktail o’ clock

Voor een heerlijke cocktail mag je me ‘s nachts wakker maken. Ik ben namelijk een echte cocktail liefhebber, daarom kon ik deze fair niet verlaten zonder een lekker cocktailtje te hebben geproefd. Ik ging voor mijn “all time favorite” de Pina colada en de andere 2 ladies kozen voor een gezonde smoothie. Deze 2 heerlijkheden werden geserveerd vanuit een open foodtruck.

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

In het midden van het beursgebouw was er een grote lounge, waar we op ons gemak onze drankjes opdronken. De aankleding en de cocktail zorgden ervoor dat je je echt waande in Ibiza sferen. Het enige wat we misten was de zon, jammer dat het dak van het beursgebouw niet eraf kon!

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

3. Ibiza fashion

Een Ibiza fair zonder fahsion kan natuurlijk niet. Gelukkig kwam de echte Ibizastyle lover niks te kort, want er was fashion everywhere. Wat ik zelf leuk vind, is dat er een ruim aanbod is; strandkleding, accessoires, hoeden, sjaals en schoenen.

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

Je vindt er kleding die je alleen draagt op vakantie, maar ook voor je everyday look is er genoeg keus. Ik heb een aantal super leuke kledingstukken gepast. Maar zoals jullie weten ben ik nogal klein op de wereld gezet, waardoor de vlieger “one size fits all” voor mij niet op gaat. Soms denk ik er wel eens over na om een kledinglijn te beginnen voor kleine mensen want het is soms écht frustrerend dat veel leuke kledingstukken me echt meters te groot zijn. #kleintje

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

4. Green curry lover

Green curry is mijn lievelingsmaaltijd, helemaal in de nopjes was ik dan ook toen ik deze op het menu zag staan. We kwamen rond 13.00 uur aan op de Ibiza Xperience, dus we besloten om eerst een hapje te gaan eten. Dit deden we bij Le Grand Madame.

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

De green curry was een beetje pittig gekruid, maar we dronken hier een fruitig wijntje bij. De combinatie van het pittige eten en de fruitige wijn vond ik persoonlijk erg lekker. Bij Le Grand Dame kan je naast lekker eten ook gezellig zitten. Je ervaart helemaal het Ibiza gevoel.

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

5. De partybus van Startransfer

Direct bij binnenkomst liepen we tegen de partybus van Startransfer aan. We namen een kijkje binnen en we besloten alle drie dat dit voor ons een life goal is. Het lijkt me fantastisch om in deze bus mijn vrijgezellenfeest te vieren óf dat “ie” komt voorrijden op mijn 30ste verjaardag (hint,hint). Van binnen ziet deze partybus er heel classy en chique uit, met mooie leren bekleding en niet onbelangrijk; flessen champagne everywhere. Ik heb “uit de panty scheuren in je eigen partybus” aan mijn bucketlist toegevoegd.

5x hip and happening op de Ibiza Xperience fair

5x hip and happening op de Ibiza Xperience

Als je een echte Ibizastyle liefhebber bent of in de zomer graag een keer naar Ibiza op vakantie wilt gaat, moet je volgend jaar zeker een kijkje nemen op deze fair. Want na het bezoeken hiervan heb je ‘the Ibiza feeling’ helemaal te pakken!

De fotocredits van deze lifestyle foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen