Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Dineren in hartje Maastricht doe je bij Grand café Au Mouton Blanc!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Afgelopen vrijdag ging ik samen met Maud dineren bij Grand café Au Mouton Blanc in Maastricht. Onder het genot van een flesje Martini prosecco proefden we de sfeer én gerechten.

Dineren in hartje Maastricht

Ken je dat? Dat je ergens binnenkomt en je je meteen op je gemak voelt? Dit gevoel had ik afgelopen vrijdagavond toen ik bij Au Mouton Blanc binnenstapte. Er was veel bedrijvigheid en het was lekker druk. Zo was een groepje bezig met de “vrijmibo”, waren er wat stelletjes aan het dineren én aan de bar werd geproost op het weekend. De bediening was netjes, humoristisch en toegankelijk.

Deze gezellige sfeer sprak me erg aan en gaf me een fijn gevoel.

Dineren in hartje Maastricht doe je bij Grand café Au Mouton Blanc!

Mijn keuze; Scampi’s, doradefilet, brownie en prosecco

Via Social deal kun je tot zondag 24 september genieten van een 3-gangen keuzediner. Per gang kun je kiezen uit 2 heerlijke gerechten. Als je liever voor safe gaat, kun je kiezen voor een carpaccio en een lekker biefstukje. Hou je van vis en wil je iéts buiten het boekje gaan? Dan is er de keuze voor heerlijke scampi’s en een doradefilet met warme groenten.

Het was net of het zo hoorde te zijn, want Maud is een vleesliefhebber en ik kies liever voor vis.  Je kunt je dus zo voorstellen wat onze keuzes waren. De scampi’s waren heerlijk gekruid, deze in combinatie met Parmezaanse kaas maakte de smaaksensatie compleet.

Dineren in hartje Maastricht bij Grand café Au Mouton blanc

Ook proefde ik een stukje van de carpaccio van Maud, deze was heerlijk dun. Wat ik persoonlijk lekker vind bij een carpaccio! De kaas, pijnboompitten en sla waren goed in verhouding.

Dineren in hartje Maastricht bij Grand café Au Mouton blanc

Nadat we een flesje Martini prosecco hadden genuttigd en het voorgerecht een beetje was gezakt werd het tijd voor het hoofdgerecht. Ik ben een fan van witvis, dus ik was erg benieuwd naar de doradefilet. Deze was heerlijk sappig en viel van zelf uit elkaar.

Zeker een aanrader!

Dineren in hartje Maastricht bij Grand café Au Mouton blanc

Dineren in hartje Maastricht bij Grand café Au Mouton blanc

Dineren in hartje Maastricht doe je bij Grand café Au Mouton Blanc!

Ik wil nog even terugkomen op het flesje Martini prosecco; mousserende wijnen zijn helemaal mijn ding. Heerlijk vind ik ze, maar ik heb nog nooit een klein flesje op de kaart zien staan. Blij verrast was ik dan ook toen ik deze op de drankenkaart zag staan. En dat voor maar 6 euro.

Dineren in hartje Maastricht doe je bij Grand café Au Mouton Blanc!

Na al deze heerlijkheid was er nog een klein plekje over voor het dessert. We konden kiezen tussen een brownie en een cheescake, beide huisgemaakt. Ik heb een bepaalde aantrekkingskracht tot brownies en zal deze dan ook altijd boven alle andere desserts kiezen! Dit stukje brownie taart in combinatie met vanille ijs was fantastisch!

Dineren in hartje Maastricht doe je bij Grand café Au Mouton Blanc!

Voor iedere gelegenheid

Grand café Au Mouton Blanc past bij iedere gelegenheid. Je kunt er borrelen na het werk, uitgebreid dineren óf een drankje doen met vrienden. Wil je genieten van een heerlijk 3- gangen keuze menu na een dagje shoppen óf voordat je een avondje gaat stappen? Tot 24 september profiteer je van maar liefst 57% korting op de normale prijs en betaal je voor dit menu maar € 14,25. Oh ja, deze deal is ook geldig op vrijdag, zaterdag én zondag!

– Kersenmarkt 10, 6211 GP Maastricht –

Dineren in hartje Maastricht doe je bij Grand café Au Mouton Blanc!

De fotocredits van deze food foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Deze blogpost is een samenwerking met Social Deal

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen