Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Dit zijn dé modetrends voor herfst 2017

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

De zomer is voor mij mooiste tijd van het jaar. In mijn ogen heeft de zomer alleen maar voordelen; het is langer licht, lekker warm, er zijn veel festivals, altijd een gelegenheid om cocktails drinken en natuurlijk vakantie. Maar nu de septembermaand is aangebroken en het meer regent dan droog is, kunnen we concluderen dat de herfst in aantocht is. Ondanks dat dit niet mijn favoriete jaargetij is, kan ik wel echt genieten van de nieuwe herfst collectie. Mooie laarzen, stijlvolle broeken en dikke truien. Qua kleding vind ik een najaarscollectie veel leuker dan een voorjaarscollectie, je kunt namelijk veel meer combineren. Kledingstukken die ik dit najaar zeker wil aanschaffen zijn een mooie, goed zittende donkere spijkerbroek, warme truien (ik heb het namelijk altijd koud) een geruite blouse en een shiny glitter trui.

shiny glittertrui

Er zijn altijd wel van die dagen dat we moeten shinen. Bijvoorbeeld als je een belangrijke bespreking op je werk hebt, een etentje met je lief of een lunchdate met je vriendinnen. Voor zo een momenten is het belangrijk dat je een kledingstuk uit je kast kun trekken waarmee je eindeloos kunt combineren. Dit najaar is dit kledingstuk “de shiny glittertui”. Je draagt de glittertrui casual met een paar sneakers en een spijkerbroek of chic op een rok en je pumps. Het is toch heerlijk dat je altijd op die shiny glittertrui kunt rekenen ; )

[columns]

[column size=”1/2″]
[accordions]
[accordion title=”Shiny glittertrui” load=”show”]Verkrijgbaar bij Esprit[/accordion]
[/accordions]
[/column]

[column size=”1/2″]
Glitter trui
[/column]

[/columns]


stijlvolle spijkerbroek

Als je me nu vraagt welk kledingstuk ik echt nodig heb? Dan is dit een stijlvolle donkere spijkerbroek. Ik ben gek op spijkerbroeken, vooral als ze ook nog eens lekker zitten. Dit laatste kan voor mij nog wel eens een probleem zijn, met mijn 1,53 past niet zomaar iedere broek. Een spijkerbroek kun je namelijk altijd, naar vrijwel iedere gelegenheid dragen. Als je maar de juiste combi maakt. Voor mij staat de stijlvolle spijkerbroek bovenaan mijn shoplijstje!

[columns]

[column size=”1/2″]
[accordions]
[accordion title=”Stijlvolle spijkerbroek” load=”show”]Verkrijgbaar bij Esprit[/accordion]
[/accordions]
[/column]

[column size=”1/2″]
http://www.esprit.nl/dameskleding/trends-specials/rode-ruiten/alle-artikelen/stretchjeans-met-knoopgulp-997CC1B815_900
[/column]

[/columns]


warme truien

Dit najaar ga ik mijn kledingkast uitbreiden met een aantal mooie warme truien. Ik heb namelijk tig truitjes en jurken, maar vrijwel geen warme truien. Voor een koukleum als mij is dat best een beetje vreemd. Vroeger vond ik dikke truien nooit vrouwelijk, misschien dat ik ze daarom ook niet zo snel aanschaf. Maar gelukkig bestaan er tegenwoordig veel verschillende varianten en is een gebreide trui een waar fashion item.

[columns]

[column size=”1/2″]
[accordions]
[accordion title=”Stijlvolle spijkerbroek” load=”show”]Verkrijgbaar bij Esprit
[/accordion]
[/accordions]
[/column]

[column size=”1/2″]
Gebreide trui

[/column]

[/columns]


geruite blouse

Afgelopen voorjaar waren de strepen helemaal hip en happening, deze trend was helemaal mijn ding. Dit najaar laat de ruit weer van zich horen en dan in het bijzonder; de rode ruit. Ik hou zelf meer van de grote ruit, dat oogt wat stoerder. Zorg dus dat je dit najaar minstens een item met rode ruit in je kledingkast hebt hangen.

[columns]

[column size=”1/2″]
[accordions]
[accordion title=”Jurk met rode ruiten” load=”show”]Verkrijgbaar bij Esprit[/accordion]
[/accordions]
[/column]

[column size=”1/2″]
De geruite blouse

[/column]

[/columns]


Welke kleding items staan dit najaar bovenaan jouw shop lijst?

– deze blogpost bevat gesponsorde content

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen