Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Met deze fashion items overleef je de hittegolf op je werk

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

In Nederland is het warme weer van de afgelopen dagen schaars, daarom geniet en profiteer ik er dubbel van! Het enige minpuntje van deze hitte is dat het uitzoeken van een leuke maar vooral verantwoorde outfit nog niet zo makkelijk is. Want er moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden met dit weer. En laat dat jurkje waarmee je ‘flaneert’ over het strand nu nét niet de perfecte werk-outfit zijn. Nu heb ik me een beetje verdiept in de laatste fashion trends en kom je naar mijn weten met deze fashion items van Esprit goed voor de dag.

Zwart- wit strepen

Met de kleuren zwart -wit kun je eindeloos combineren. Dit zwart -wit gestreepte t-shirt kun je zowel chique dragen met een rok en zwarte hakken schoenen of sportief met een kort broekje gecombineerd met witte sneakers, zoals deze Stan Smith New bold sneakers. Strepen zijn de hit van dit seizoen, dus zorg dat je minimaal één gestreept item in je kast hebt hangen.
[columns]

[column size=”1/2″]
[accordions]
[accordion title=”T-shirt met zwart-wit strepen” load=”show”]Verkrijgbaar bij Esprit[/accordion]
[/accordions]
[/column]

[column size=”1/2″]
T-shirt met zwart-wit strepen
[/column]
[/columns]


Spijkerrok rocks

I love denim! De lange spijkerrok is op dit moment mijn favoriete kledingitem. Dit is nu écht een kledingstuk dat je perfect naar je werk kunt dragen met dit warme weer. Voor een meeting, combineer je de spijkerrok met een espadrille en een blouse en voor de ‘gewone kantoor dag’ is een sneaker en een t-shirt ook prima. Ik voel me sowieso tegenwoordig een stuk prettiger in een rok die net boven/onder mijn knie valt. Wat een geluk dat deze lange rokken nu helemaal on-trend zijn.
[columns]

[column size=”1/2″]
[accordions]
[accordion title=”Denim rock chique” load=”show”]Verkrijgbaar bij Esprit[/accordion]
[/accordions]
[/column]

[column size=”1/2″]
Denim rock chique
[/column]
[/columns]


Sexy plateauzool

Plateauzolen zijn het helemaal dit seizoen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er even aan heb moeten wennen. Ik vind het namelijk al snel een beetje plomp uitziet. Gelukkig bestaan er ook sexy varianten, zoals deze van Esprit. Ik vind deze schoen perfect om te dragen naar je werk. Staat leuk onder een rok of lange broek, ziet er zomers uit en is ook nog eens stijlvol én trendy!
[columns]

[column size=”1/2″]
[accordions]
[accordion title=”Sexy plateauzool” load=”show”]Verkrijgbaar bij Esprit[/accordion]
[/accordions]
[/column]

[column size=”1/2″]
Sexy plateauzool
[/column]
[/columns]


Opvallende accessoires

Op dagen dat de temperaturen echt rond de 30 graden liggen, draag ik het liefst een simpele outfit. Een los vallend t-shirt met een broekje. Om toch een beetje fashionable verantwoord de deur uit gaan, combineer ik deze outfit met een opvallende accessoire. Zo geef je je outfit net iets extra’s. Ik ben gek op de kleur okergeel. Deze okergele statement ketting past dan ook perfect bij me. Als finishing touch combineer je deze ketting met een okergele sleehak én tas.
[columns]

[column size=”1/2″]
[accordions]
[accordion title=”Gele statement ketting” load=”show”]Verkrijgbaar bij Esprit[/accordion]
[/accordions]
[/column]

[column size=”1/2″]
Gele statement ketting
[/column]
[/columns]


Nou, ik word helemaal vrolijk van deze zomeroutfits. Wel merk ik dat mijn kledingkast niet is ingesteld op 3 weken goed weer. Ik heb niet zo heel veel échte zomer outfits. Dus het wordt hoog tijd om weer eens flink te gaan shoppen!


– deze blogpost is een samenwerking met Esprit

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen