Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

De herfst is gearriveerd; tijd voor wat interieur inspiratie

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

De zomer is voorbij en de mussen vallen niet meer van het dak, de hoogste tijd dus om je huis weer gezellig te maken. Zelf merk ik dat dit bij mij ook weer begint te kriebelen. Zo lag ik in de zomer het liefst het hele weekend in de zon, nu kan ik mijn zondagmiddag gerust invullen met een uurtje interieur styling.

Project hal

Het laatste project wat we hebben afgevinkt in huis is de hal, we hebben het behang afgehaald en de muren geverfd met structuurverf. Dat was een hele klus, maar het resultaat mag er zijn. Onze hal is hoog en loopt door tot aan de 3de verdieping. Om die lange witte muren de breken hebben we gekozen voor lambrisering. In het begin had ik hier mijn twijfels over, maar nu kan ik concluderen dat dit toch heel gezellig oogt.

Voor de hal beneden hebben we gekozen voor fijne accessoires, die op elkaar afgestemd zijn. Een kroonluchter mocht niet ontbreken, omdat deze past goed bij de authentiekheid van het huis. Voor deze kroonluchter heb ik wat uurtjes op internet moeten zoeken, ik wilde namelijk wel een moderne kroonluchter. Deze heb ik uiteindelijk gevonden bij Westwing.

De herfst is gearriveerd; tijd voor wat interieur inspiratie

De gang op de 2de verdieping is nog niet helemaal klaar, zo moet er nog een lamp komen, een vouwgordijn én een kunststof kozijn. Maar we willen volgend jaar de gehele 2de en 3de verdieping onder handen nemen, dus dan pakken we ook direct het kozijn mee. Wel heb ik de gang verfraaid met een grote bananenplant, dat oogt meteen lekker gezellig!

De herfst is gearriveerd; tijd voor wat interieur inspiratie

De derde verdieping gebruiken we nu nog niet veel, hier zal volgend jaar verandering in komen omdat we er dan gaan slapen. Toch vond ik dat de grote muur boven de trap wel wat aankleding kon gebruiken. We hebben gekozen voor een wereldkaart op canvas, formaat 100 x 150 cm in de tint perkament groen. Te bestellen bij Wereldkaarten.nl. Deze is lekker groot en bedekt bijna de hele muur. Omdat ons hele huis een landelijke tint heeft past deze licht vervaagde groene wereldkaart er perfect bij. Ook op deze verdieping komt er nog een kunststof kozijn en een vouwgordijn.

De herfst is gearriveerd; tijd voor wat interieur inspiratie

Dus we hebben weer veel gedaan maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Stiekem kan ik me al weer verheugen op het volgende project.

– deze blogpost bevat gesponsorde content

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen