Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Interieur ideeën en wishlist voor 2019

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

De winter is niet mijn favoriete seizoen. Maar als ik dan toch één positief punt aan deze periode moet opnoemen, dan zijn het de de dagen dat het té koud is om naar buiten te gaan en je de hele dag kunt doorbrengen onder een dekentje. Op deze dagen kan ik gerust een hele dag opzoek gaan naar nieuwe spullen voor in huis. Heerlijk vind ik dat. Omdat we volgend jaar weer in huis aan de slag gaan, ben ik al wat ideeën aan het op doen. Vooral voor de tuinkamer heb ik al veel leuke ideeën in mijn hoofd, die ik graag even wil delen.

Nieuwe projecten

Onze woonkamer, keuken en tuintje hebben we afgelopen jaar onder handen genomen, nu is het tijd voor de bovenverdieping. We gaan onze slaapkamer, tuinkamer, inloopkast én Luc’s kantoor aanpakken. Het word een hele klus, maar ik heb (na een half jaar van rust) wel weer zin om te gaan klussen.

Aan de tuinkamer hebben we het minste werk, hier hoeven we qua kluswerk niet heel veel te doen, maar zal het voornamelijk de inrichting zijn die onder handen word genomen. Luc zijn kantoor gaat grenzen aan de tuinkamer. Het liefst zou ik deze 2 ruimtes in dezelfde stijl inrichten. Luc wilt graag gaan werken met veel bruintinten, waar ik zelf wat minder van hou. Omdat het zijn kantoor is mag hij helemaal los gaan, de tuinkamer zal een compromis gaan worden van onze beide smaken.

Interieur inspiratie

Voor de tuinkamer heb ik op Pinterest al wat ideeën op gedaan, ik vind deze stijl zoals hieronder heel leuk. Vooral het rekje aan de muur met accessoires en planten. Love it!

Pinterest cognac

Wishlist

Naast dat ik wat interieur inspiratie heb opgedaan, heb ik ook al een aantal items op mijn wishlist gezet. Zo vind ik onderstaande bank van Wehkamp en het vloerkleed van het merk Fabula living van de Bijenkorf écht heel leuk voor de tuinkamer. Ik merk nu ik weer wat meer bezig ben met interieur, hoe enthousiast ik er van word.

Vloerkleed bijenkorf

Wehkamp bank

Over de salontafel in de tuinkamer ben ik nog niet helemaal uit, ik denk dat ik voor 2 kleinere tafels ga. Omdat het een kleine ruimte is vind ik dit beter passen dan een grote salontafel. Bijvoorbeeld deze salontafels van het merk Livingstone verkrijgbaar bij de het warenhuis.

Salontafel beijenkorf

Woonkamer en keuken

Ondanks dat de woonkamer en keuken af zijn, heb ik toch nog 2 dingen die ik nog graag wil aanschaffen. In de woonkamer willen we nog graag een vloerkleed. Omdat we een hond hebben vind ik dit wel een dingetje, maar James ligt voornamelijk toch te slapen in zijn bench of mandje. Dus ik denk dat het qua haren wel mee valt. Dit vloerkleed van Kwantum past het beste bij de interieur stijl van onze woonkamer.

Vloerkleed kwantum

Onze keuken heeft een hele make-over gekregen. We hebben destijds nep leren kuipstoelen gekocht. Deze zijn in principe voor nu nog goed, maar uiteindelijk zou ik hier toch graag degelijke eetkamerstoelen willen. Zoals onderstaand model van het merk Zuiver verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Eetkamerstoel Bijenkorf

Van de ene kant lijkt het me heel fijn als het huis over een jaar helemaal klaar is. Maar ik denk dat ik het klussen en vooral het uitzoeken van meubels heel erg ga missen. Daarom probeer ik de basis van het interieur tijdloos te houden, zodat er altijd nog wel iets de stijlen is qua accessoires.

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen