Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Vier deze carnaval in La Casa de papel stijl!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Jongens, weten jullie dat het over een paar weken al carnaval is? In mijn vorige blogpost heb ik al wat meer verteld over mijn connectie hiermee. In tegenstelling tot afgelopen jaar gaan we dit jaar in ieder geval één dag vieren en als dat bevalt dan kunnen dit er zo maar meer worden.

Carnaval valt dit jaar in maart, je zou verwachten dat dit voor de weersomstandigheden gunstig is. Maar in maart kan het ook nog koud zijn, dus neem ik altijd het zekere voor het onzekere en draag ik het liefst een lekker warm pak. Met Carnaval werk ik het liefst met laagjes, beter te warm dan te koud.

Outfit

Wie aan rode overalls en maskers denkt, denkt aan La Casa de papel. De netflix serie waar iedereen het over heeft. Zou je geen netfllixliefhebber zijn dan herken je vast wel de Bella Ciao remix die veel word gedraaid op festivals. Buiten dat deze serie de hit van dit moment is, zijn de La Casa de Papel outfits ook hét perfecte carnavalskostuum.

De typerende rode overalls met bijpassende maskers en handschoenen zorgen ervoor dat iedereen het personage herkent. Toch wel leuk als je vrienden direct het La Casa del Papel personage in je herkennen. Verder is dit kostuum ideaal om te werken met laagjes, je kunt namelijk genoeg lagen dragen onder de overall. Buiten dat heeft de overall ook een capuchon én kun je als je je outfit echt helemaal wilt afmaken een pruik dragen, wat ervoor zorgt dat ook je oren geen kou hoeven te lijden.

De La Casa del Papel boeven dragen ook allemaal witte handschoenen, mijn tip is bestel een maatje groter en draag hieronder nog lekker dikke handschoenen. Zo heb je zelfs met je koude drankje in je hand geen last van koude handen!

Nog meer voordelen

Als koppel dezelfde kleding dragen vind ik normaliter altijd meer wat voor “ANWB koppeltjes” maar met Carnaval vind ik het wel leuk om samen met Luc hetzelfde pak te dragen. Als vrouw zijnde kun je een korte pruik dragen als je op het personage Tokio wilt lijken of een lange pruik als je de voorkeur hebt voor Nairobi. Voor de mannen is er de keuze uit Moskou of Oslo, dit personage maak je af met een grijze baard. Zo draag je hetzelfde pak maar geef je er toch een mannelijk/vrouwelijke touch aan.

Natuurlijk is dit pak ook mega geschikt voor vriendengroepen of carnavalsgroepen. Door de makkelijk herkenning creëer je een echte eenheid!

Vier carnaval in La Casa de Papel stijl!

Nou, zoals je kunt zien zijn wij helemaal klaar voor Carnaval 2019 in La Casa de papel stijl! Mocht je nog niet weten welk carnavalspak je gaat dragen, dan is dit kostuum mijn tip; lekker warm, de trend van dit moment én je bent direct herkenbaar.

Bij deze wens ik jullie allemaal al een fantastisch carnaval seizoen!

Deze blogpost bevat gesponsorde content.

Till next time!

Liefs,

Ook leuk om te lezen