Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Tip van Kedootjes.nl; met deze Moederdag cadeaus scoor je sowieso!

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Zondag 12 mei is het zover, dan is het weer Moederdag. Hoe ga jij haar verrassen? Moeders zijn niet weg te denken in je leven. Ze zijn je rots in de branding, je steunpilaar, diegene waarvan je onvoorwaardelijke liefde krijgt en de persoon die altijd voor je klaar staat. Reden genoeg om dus moeders eens flink in het zonnetje te zetten. Je kunt natuurlijk beginnen met een lekker ontbijt en dan extra uitpakken met een leuk en origineel Moederdag cadeau. Maar wat is nu eigenlijk een leuk Moederdag cadeau?

Je kunt Moederdag cadeaus in 3 categorieën indelen; de bruikbare cadeaus, de persoonlijke cadeaus of de “leuk om te geven” cadeaus.

De bruikbare cadeau

Bruikbare cadeaus zijn de beste cadeaus om te krijgen, alleen geven we deze wat minder graag. Je geeft liever een grappige gadget dan een koekenpan of een servies. Maar niets is minder waar; een bruikbaar cadeau geeft je moeder het gevoel dat je je echt in haar verdiept. Dat je weet wat ze leuk vindt en waar ze dagelijks mee bezig is. Iedere keer als ze je cadeau gebruikt, zal ze even aan je denken. Dat is veel leuker dan dat je een gadget koopt die vervolgens ergens in een lade of kast verdwijnt.
We hebben een aantal bruikbare cadeaus voor je verzamelt die wel eens heel goed in de smaak kunnen vallen.

Met deze hippe broodtrommel met snijmes maak je je mama helemaal gelukkig. Buiten dat dit een bruikbaar cadeau is, staat deze broodtrommel ook heel leuk als accessoire in de keuken.

Keuken, brood opbergen, verjaardag vrouw

Koken doen we iedere dag en daar hebben we natuurlijk materiaal voor nodig. Mocht je gewoonweg geen leuk idee voor een Moederdag cadeau kunnen verzinnen, dan zit je met deze koekenpan altijd goed.

Koken, koekenpan, pan, verjaardag, vrouw, keuken

Dit handige maar vooral ook stijlvolle theedoosje is het ideale cadeau voor als je mama een echte theeleut is. Zo heeft ze haar favoriete smaakje altijd bij de hand.

Bloempot zakken zijn helemaal hip tegenwoordig. Met dit leuke trio verras je je moeder sowieso!

Huisinrichting, bloempotset, vrouw, verjaardag, housewarming

Mama’s kunnen ook gek zijn op koekjes of andere lekkernijen. In dit koekjesblik blijven die heerlijke (zelfgemaakte) koekjes lekker lang vers én dit blik is ook nog eens een leuke accessoire voor in de keuken. Alleen geschikt voor échte koekiemonsters!

Persoonlijke cadeaus

Persoonlijke cadeaus zijn de mooiste cadeaus om te geven en om te krijgen. Alleen kosten deze soms wel nét iets meer tijd. Maar met deze cadeaus geef je je moeder wel echt een mooie herinnering, waardoor ze zo af toe nog eens extra aan je denkt.

Dit invulboek “voor de liefste moeder” is echt een heel leuk persoonlijk cadeau om te geven. Je kunt hier van allerlei leuke momenten die je samen met je moeder hebt meegemaakt in schrijven en ook is er ruimte voor leuke foto’s. Ook heeft dit boekje leuke invullijstjes waar je je moeder kunt laten weten hoeveel je over haar weet. Je moet je wel even de moeite doen om alles in te vullen, maar dan heb je ook wel echt een leuk en origineel Moederdag cadeau!

Invulboekje voor de liefste moeder

Of je moeder nu een echte theeleut is of helemaal gek is op koffie, met deze mok zit je altijd goed. Er staat een leuke tekst op, waarmee je je mama helemaal kunt verrassen. Én wat leuk is aan dit cadeau, dat ze iedere dag wel minstens een keertje aan je denk.

“de leuk om te geven cadeaus”

Moederdag komt ieder jaar terug. Bij Kedootjes.nl snappen we dat het soms moeilijk is om elke keer maar weer een leuk en origineel cadeau uit te zoeken . Gelukkig hebben we ook hier aan gedacht en vind je een aantal leuke cadeaupakketten in de shop. Ze zijn al helemaal voor je samengesteld, dus je hoeft ze alleen maar in je winkelmandje te gooien en af te rekenen ; )

Dit leuke cadeaupakket Zoedt is voor de echte kookliefhebbers. In dit pakket zit een notitie blok om alle boodschappen in op te schrijven, een recepten boek én een leuk kaartje.

Cadeaupakket 'Koken'

Wil je je moeder laten weten dat je haar écht heel erg lief vind? Dan is het “kook van jou” cadeaupakket voor jou het perfecte Moederdagcadeau! In dit pakket zit een invulboekje “kook van jou”en een notitieblok “Brieffie voor mijn lieffie”

 

Wist je dat voor alle Moederdag cadeaus de inpakservice gratis is? Dus je hoeft alleen maar het cadeau te geven én de credits in ontvangst te nemen ; )

Hopelijk heb je na het lezen van deze blogpost inspiratie gekregen voor je eigen Moederdagcadeau!

Liefs,
Celina

Ook leuk om te lezen