Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Dé Sinterklaascadeaus voor 2019

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Als Kedootjes.nl ben ik constant op zoek naar leuke cadeau’s. Het idee van deze webshop is om je werk uit handen te nemen. Het leven is al best druk en de zoektocht naar een leuk cadeau kan soms best veel tijd kosten. Daarom doe ík de zoektocht en hoef jij alleen een goede hulp Sinterklaas te zijn. Hieronder geef ik je wat inspiratie voor dé Sinterklaascadeaus van 2019.

Leerzame babycadeaus

Baby’s krijgen nog niet veel mee van alle cadeautjes die voor hen gekocht worden. Je koopt dit cadeau meer voor de ouders. Daarom is het soms ook moeilijk om een leuk Sinterklaascadeau te kopen voor de aller kleinsten. Kedootjes heeft een aantal leerzame baby cadeaus verzamelt. Deze zijn leuk om te geven én de kleintjes kunnen er ook wat van leren.

Deze bad eend met geluid is onze favoriet. Deze speelgoed bad eend gaat kwaken als hij honger heeft en stopt weer als er water in de bek word gegoten. Zo maak je het dagelijks bad ritueel niet alleen leuk, het is ook heel goed voor de ontwikkeling.

Badeendje, verjaardag, babyshower, eerste verjaardag

Ook deze Chicco bal met licht en geluid is een bal met verschillende activiteiten. Als je op de neus van de leeuw drukt, komt het aapje tevoorschijn. Deze leuke bal is inclusief lichtjes en geluidjes.

Kind, verjaardag kind, lichtbal, spelen, speelgoed

Speelgoed van hout

Speelgoed van hout is op dit moment een ware hit. Little Dutch speelt hier goed op in. Dit speelgoed is niet alleen heel leerzaam, maar er is ook nagedacht over de vormgeving. Door de rustige kleuren past dit speelgoed in iedere woonkamer en kinderkamer.

poppenhuis, poppenhuis little dutch

Dit houten poppenhuis van Little Dutch is op dit moment niet aan te slepen. Helaas is het houten poppenhuis bij Kedootjes.nl uitverkocht, hopelijk kunnen we er nog een paar inkopen voor Sinterklaas. Gelukkig shop je poppenhuis wel nog bij Kidooz.nl.

Naast het poppenhuis van Little Dutch zijn ook de stapelgeveltjes erg in trek. Bij Kedootjes.nl shop je deze in blauw en roze. Een leuk Sinterklaas cadeau voor ouders in spé. In het begin leuk om neer te zetten in de babykamer, hierna perfect om mee te spelen en te leren.

Litlle Dutch, stapelgeveltjes, eerste verjaardag kind, rose, verjaardag meisje

DIY speelgoed

Zelf armbandjes maken, zelf kaarsen maken of zelf zeepjes maken, tegenwoordig maken we alles zelf. Weird Science heeft hier goed op ingespeeld, dit merk heeft sets ontwikkeld waarmee je makkelijk zelf zeep of kaarsen maakt. Buiten dat het leuk is om dit samen met je kids te doen is dit ook nog eens super leerzaam.

Knutselen, meisje, zeep maken, verjaardag

Toys voor boys

Wat ik merk is dat ik het soms moeilijker vind om voor jongens cadeaus in te kopen dan voor meisjes. Gelukkig scoor je deze Sinterklaas met dit Walkie Talkie set van Spy. Papa zal dit ook een leuk cadeau vinden, zo is hij ook weer voor even kind.

Kind, verjaardag kind, walkie talkies, spelen, speelgoed
Voetbaldoelen heb ik ook al vaak op verlanglijsten zien staan. Dit is een leuk maar vooral bruikbaar cadeau en leuk voor jongens en meisjes!

Voetbal, goal, voetbal spelen, voetbaldoeltjes, jongen, man

Ik hoop dat ik alle hulp Sinterklazen wat inspiratie hebben kunnen geven.

Tip: geef bij opmerking aan dat het om een Sinterklaascadeau gaat en ik zal het leuk inpakken met Sinterklaas papier.

Till next time!

Liefs,

Celina

Ook leuk om te lezen