Celina Bemelmans

Celina Bemelmans

Hi there! Mijn naam is Celina Bemelmans en ik ben in 2014 begonnen met mijn persoonlijke blog.

Als ik antwoord moet geven op de vraag; "Wat vind je nu echt leuk?" Dan is dat “creatief bezig zijn.” Daarnaast heb ik een passie voor interieur, fashion en food!

Naast mijn blog run ik de webshop Kedootjes.nl. Doordat ik dagelijks bezig ben met het uitzoeken van dé perfecte cadeaus geef ik je hier graag wat tips over. Deze tips en bijvoorbeeld leuke ideeën om een cadeautje in te pakken lees je op mijn blog. Natuurlijk geef ik je ook af en toe een kijkje in mijn persoonlijke leven. Zo mag je soms bij me "binnenkijken" én neem ik je mee naar de events die ik bezoek!

Industriële items in een landelijke inrichting

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Zo.. na een pauze van een aantal maanden ben ik weer back. De verbouwing is achter de rug, dus ik heb eindelijk weer tijd om te bloggen én de volle focus te leggen op de Kedootjes.nl.

De afgelopen maanden stond alles in het teken van ons huis, ieder vrij uur heb ik geverfd, we zijn hierdoor heel erg opgeschoten en de komende maanden neem ik jullie mee in het “inricht proces”.

Zoals jullie al vaker in een blogpost hebben kunnen lezen, nijg ik altijd wat meer naar de industriële kant qua inrichting/stijl en Luc houdt echt van een landelijke inrichting. Gelukkig heeft dit nog nooit voor problemen gezorgd, dit kan namelijk heel goed samen.

Kantoor

Op dit moment ben ik druk bezig met het inrichten van het Kedootjes kantoor. Ik verheug me erop om een eigen plekje te hebben waar ik rustig kan werken én waar alle voorraad overzichtelijk is opgeborgen. Qua oppervlakte is mijn kantoor niet groot, maar voor nu heb ik ook alleen een bureau, inpak tafel én kasten nodig om de voorraad in op te slaan.

Voor het bureau heb ik een aantal ideeën,dit super stoere bureau van PIB Home past perfect bij mijn stijl. In principe kan ik dit bureau ook als inpaktafel gebruiken. Ik heb namelijk alleen een plek nodig voor mijn laptop. Ook hou ik zelf niet van een werkplek met rommel. Een opgeruimde werkplek zorgt voor rust in mijn hoofd.

Ook ben ik aan het denken om geen bureaustoel aan te schaffen, maar een kruk. Deze neemt niet zo veel plaats in beslag én ik sta liever als ik cadeaus ga inpakken. Onderstaande kruk vind ik goed bij de stijl van het bureau passen.

Ook staat deze opvouwbare kar op mijn kantoor, deze is écht heel handig en kun je voor veel dingen gebruiken.
Industrieel item in een landelijke inrichting

Ik neem dit rek ook mee als ik op markten sta, je kunt deze kar (de naam zegt het al) opvouwen. Waardoor deze makkelijk te vervoeren is. De bak kun je eruit nemen, zo heb je 2 losse elementen. De bak gebruik ik dan voor boeken en het rekje om bijvoorbeeld sjaals aan op te hangen.

Deze opvouwbare kar heb ik ontvangen via de website Pib home. Pib home ontwerpt kwalitatieve meubels en decoratieve voorwerpen met een design van de twintigste eeuw. Wat ik zelf fantastisch vind is dat ze zowel meubels als accessoires in de industriële en landelijke stijl verkopen. Deze passen perfect bij ons inrichting. Nu het klussen en verbouwen achter de rug is en we eindelijk kunnen gaan inrichten ga ik deze website eens op mijn gemak helemaal doorspitten. Ze verkopen namelijk items die je niet in iedere winkel ziet en daar hou ik juist van!

Deze industriële opbergkasten heb ik gekocht bij Gamma. Deze kasten zijn makkelijk in elkaar te zetten, je hebt geen schroeven nodig, ook zijn deze kasten niet zwaar en passen ze perfect bij mijn stijl.

industriële inrichting, landelijk, opbergrekken

Inrichting

Qua accessoires probeer ik het rustig te houden. De kasten met voorraad én de inpak tafel met spullen zijn al druk genoeg. Om het toch een beetje gezellig te maken heb ik de lamp die eerst in de woonkamer stond, in mijn kantoor gezet. Deze past gewoon qua stijl perfect. Ook probeer ik donkere kleuren te combineren met hout. Hout zorgt in mijn optiek voor gezelligheid.

Dit rek met 9 manden vind ik echt super stoer en zou perfect zijn voor het opbergen van alle inpak materialen. Deze kan ik makkelijk naast de inpaktafel zetten en zorgt er ook voor dat mijn bureau niet vol staat en altijd is opgeruimd.


Zoals je kunt zien op bovenstaande foto’s beginnen alle kamers langzaam af te komen, maar er moet nog veel ingericht worden. Zodra mijn kantoor helemaal af is, zal er een before en after blogpost volgen. Mijn kantoor was namelijk voorheen een inloopkast.

Mijn hoofd zit vol met nieuwe ideeën, die ik graag met jullie deel in de vorm van een blogpost. Naast Kedootjes.nl is interieur en inrichten mijn andere passie. Dus de komende maanden zal er ook af en toe een blogpost verschijnen over inrichten en interieur.

Deze blogpost bevat gesponsorde content.

Till next time!

Liefs,

Celina

Ook leuk om te lezen